Şampiyonlar Ligi'nde son yarı finalistler belli oluyor! İşte günün maçları...

Şampiyonlar Ligi'den çeyrek final heyecanı oynanacak maçlarla sona erecek.

Haberler 17.04.2024 - 11:07 Son Güncelleme : 17.04.2024 - 11:07

Son olarak PSG ve Borussia Dortmund yarı finalde eşleşen takımlar olurken son kalan ikili de belli olacak.

İşte günün maçları:

BAYERN MÜNİH - ARSENAL

Bayern Münih ile Arsenal, Allianz Arenada karşı karşıya gelecek. Hollandalı hakem Danny Makkelienin düdük çalacağı müsabaka saat 22de başlayacak. Bayern Münih ile Arsenal arasında Londrada oynanan ilk maç 2-2 berabere sona ermişti. Arsenal, hafta sonunda Aston Villaya sahasında 2-0 mağlup olarak, şampiyonluk yarışında çok ciddi bir yara almıştı. Bundesliga şampiyonu unvanını Bayer Leverkusene kaptıran Bayern Münih ise; hafta sonunda sahasında Kölnü 2-0lık skorla geçmişti.

MANCHESTER CİTY - REAL MADRİD

Manchester City ile Real Madrid, 3-3 sona eren çeyrek final ilk maçının ardından İngilteredeki rövanşta kozlarını paylaşacak. İtalyan hakem Daniele Orsatonun yöneteceği maç saat 22de başlayacak. Liverpool ve Arsenalin iç saha mağlubiyetleri yaşadığı hafta sonunda Luton Townı 5-1 yenen Manchester City, Premıer League şampiyonluğu yolunda önemli bir avantaj elde etti. La Ligada en yakın rakibi Barcelonanın 8 puan önünde yer alan Real Madrid ise; La Ligada Real Mallorca deplasmanından tek gollü galibiyetle döndü. Eşleşmeden galip ayrılacak takım, Arsenal - Bayern Münih eşleşmesinin galibiyle yarı finalde karşı karşıya gelecek.

Bayern Münih (Almanya)-Arsenal (İngiltere) (2-2)

Manchester City (İngiltere)-Real Madrid (İspanya) (3-3)

Yarı finallerin 30 Nisan-1 Mayıs ve 7-8 Mayısta oynanacağı Devler Liginde final maçı, Londradaki Wembley Stadında 1 Haziranda yapılacak.

Ana Sayfaya Git