Şampiyonlar Ligi'ne Ronaldo damgası

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final karşılaşmasında Real Madrid, Juventus'u deplasmanda 3-0 ile geçti. Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, 2 gol 1 asistle maça damgasını vurdu.

Haberler 05.04.2018 - 10:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ronaldo, 2017-2018 sezonunda Avrupada çkt 9 karlamada 14 gol atarken, Real Madridin ampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakibi Juventus, çkt 9 karlamada 11 gol kaydetti. Ronaldo, çkt 9 maçta da gol atma baars gösterdi. Gruplarda 9 gol 1 asistle oynarken, son 16 turunda Paris SGye kar 3 gol 1 asist ve çeyrek final ilk maçnda da Juventusa kar 2 gol 1 asistle takmna katk verdi. Portekizli futbolcu, 2013-2014 sezonunda 17 gol kaydederek, ampiyonlar Liginde bir sezonda en çok gol atan futbolcu konumunda. Ronaldo, ampiyonlar Liginde çkt 149 karlamada 119 gol atarak en çok gol sevinci yaan isim. Ayrca Ronaldonun 40da asisti bulunuyor. Juventus karsnda att gollerle 10 maç üst üste gol atma baars gösteren Ronaldo, talyan ekibine kar att 2nci golden sonra siyah beyazl tkamn taraftalr tarafndan da alk ald.

JUVENTUSUN RONALDO KABUSU

ampiyonlar Liginde 9 karlamaya çkan Juventus, D Grubunda balad Avrupa serüveninde 6 maçta 3 galibiyet elde ederken 2 beraberlik ve 1 malubiyet ald. 7 gol atan talyanlar, kalesinde 5 gol gördü ve grubu Barcelonann ardndan 2nci srada tamamlad. Juventus oynad 3 karlamada ise gol sevinci yaayamad. ampiyonlar Ligi son 16 turunda da Premier Lig ekibi Tottenham ile eleen siyah beyazl ekip, kendi evinde 2-2 berabere kald rakibini deplasmanda 2-1lik skorla malup etmeyi baard ve çeyrek finalde geçen yln finalistleri eleti. lk maç Real Madrid ile Allianz Stadyumunda oynayan Juventus, karlamadan 3-0 malup ayrld. Geçen sezon da ampiyonlar Ligi finalinde Juventus, Real Madride 4-1 malup olmu ve kupay spanyol ekibi kaldrmt. Ronaldo, final karlamasnda 2 gol ile yldzlamt.

LA GAZZETTA DELLO SPORT: RONALDO: HARKA GOL VE JUVE TARAFTARLARINA TEEKKÜRLER

talyann önemli spor gazetesi La Gazzetta Dello Sport, Juventusa kar gösterdii performansla alk alan Ronaldonun maç sonundaki teekkürünü bala çkard: Ronaldo: Harika gol ve Juve taraftarlarna teekkürler.

MARCA: CRSTANONUN OLAANÜSTÜ GOLÜ JUVEY MAHVETT

spanyol Marca gazetesi ise Ronaldonun k golünü, Cristianonun olaanüstü golü Juveyi mahvetti baln kulland. Marca, ayrca Zidann, maç sonu Ronaldo için söyledii, Cristiano Ronaldonun golü, imdiye kadarki en iyilerinden biriydi, ama benim golüm kadar iyi deildi açklamasna da yer verdi.

Ana Sayfaya Git