Şampiyonlara Başkan Özkan sahip çıktı

Sur ilçesinin dar sokaklarında hazırlandıkları Dünya Gençler Muaythai Şampiyonası’nda altın madalya alarak büyük bir başarı elden eden Kick boks ve Muaythai sporcularına Sur Kaymakamı ve Belediye Başkanı Bilal Özkan sahip çıktı.

Haberler 20.11.2017 - 09:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Kick Boks Turnuvasnda, Full Contack brannda geçtiimiz ay Türkiye ampiyonu olan ve 5 Türkiye ampiyonluu, 3ü Kick boks, 3ü de Muaythai olmak üzere 6 dünya ampiyonluu bulunan Surlu sporculara Sur Belediyesinden destek geldi. Son olarak Dünya Gençler Muaythai ampiyonasnda altn madalya alarak, büyük bir baarya daha imza atan Surlu genç sporcular bir kez daha ödüllendiren Sur Belediyesi Bakan Bilal Özkan, ampiyonlarn artk Sur Belediyesinin sporcular olduklarn söyledi.

ARTIK BELEDYENN SPORCULARI

Her zaman için sporun ve sporcularn yannda olduklarn belirten Özkan, Bundan sonra gençlerimizin her türlü müsabaka ihtiyaçlar belediyemiz tarafndan karlanacaktr. Sporcularmz artk belediyemizin sporcusu olarak her türlü müsabakalara katlacaktr. Kendilerini bir kez daha tebrik ediyor ve baarlarnn devamn diliyorum dedi.

Özkan, daha sonra Surlu sporculara ve antrenörlerine Cumhuriyet altn hediye etti.

Ana Sayfaya Git