Şampiyonluğa şehir desteği!

3.Lig 1.Grup’ta son 11 haftaya lider giren Diyarbekirspor, şehrin şampiyonluk özlemine son vermek için tüm kesimlerden manevi destek bekliyor.

Haberler 23.02.2021 - 09:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Takm olarak hedefe kilitlendiklerini belirten Kulüp kinci Bakan ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, Pandemiden dolay maçlar seyircisiz ancak maçlardan önce takma moral ziyaretleri veya ehirde pankartlar aslarak takma destek verilebilir. Takm olarak kritik haftalara girerken manevi destee ihtiyacmz var dedi.

Sezonun ikinci yarsnda oynad 4 maçta 2 galibiyet ev 2 beraberlik alan Diyarbekirspor, lig genelinde geride kalan 19 haftada toplad 41 puanla lider durumda yer alyor. Yeil-Krmzl takm, kalan 11 maçn 5ini kendi sahasnda ve 6sn da deplasmanda yapacak. Bucaspor 1928in 2 ve Malatya Yeilyurt Belediyesporun 3 puan önünde yarta önde yer alan Yeil-Krmzl takm, kalan haftalarda hedefe ulamak için kentin manevi desteini bekliyor.

MANEV DESTEK

Taraftarlardan esnaflara ve toplumun tüm kesimlerine kadar herkesin manevi destek vermesini istediklerini belirten Kulüp kinci Bakan ve Basn Sözcüsü Veysi Avar,Kimisinin paras kimisinin duas demi atalarmz. Ama biz sadece dua ve manevi destek bekliyoruz. Sezon bandan beri ampiyonluk yar içinde yer alan ve son 11 haftaya lider durumda giren bu takm bu ehri temsil ediyor. Futbolcusundan teknik heyet ve kulüp çalanlarna kadar hepimiz ampiyonlua inanyoruz. Takmmzn bu gücü ve azmi var. 11 final haftamz kald. Tek tek düünerek kalan maçlar sonunda inallah yllar sonra ehrimize ampiyonluk getireceiz. Pandemiden dolay taraftarlarmz maça gelemiyor ancak maçlardan önce takm ateleyecek destekler salanabilir. Mesela ehirde pankartlar aslabilir. Gelin el ele verelim ve takmmz üst lige çkararak ehrimizin son 10 yldaki makus talihini yenelim dedi.

Perembe günü saat 13.00da Diyarbakr Stadnda Nevehir Belediyesporla karlaacak olan Diyarbekirsporda kart cezals Maksut Birben ve sakatl devam eden Bar ile Baran forma giyemeyecek.

Ana Sayfaya Git