Şampiyonluğa uygun adımlar

Şampiyonluk yarışındaki en önemli rakiplerinden Muş Belediyespor’u 90.dakika golüyle 1-0 mağlup ederek Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 1.Bölge 2.Grup’ta namağlup ünvanını ve liderliğini koruyan Diyarbakır ekibi Bağlar Belediyespor, son 4 haftaya büyük avantajla girdi. 2 bine yakın sporseverin izlediği maçın ardında futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

Haberler 07.03.2022 - 00:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Grubunda zirve mücadelesi veren takmlarn transfer harcamalarna karn kendi kentindeki futbolcular bir araya getirip mütevazi imkanlarla kurulan Balar Belediyespor, Bölgesel Amatör Futbol Liginde adm adm ampiyonlua kouyor.

Kendisi gibi zirve hedefi olan grubun güçlü ekiplerinden Mu Belediyesporu arlayan Sar-mavili takm, büyük bir çekimeye sahne olan ve nefesleri kesen maçtan son dakika golüyle zaferle ayrld.

Seyrantepe Spor tesislerinde dolu tribünler önünde oynanan maçn 90.dakikasnda sahneye çkan Faruk Kaya att kritik golle takmna 3 puan kazandrd.

Grubu Lider Tamamlarsa 3.Lige Yükselme Play-Off Maçlarna Kalacak

Maçn ardnda teknik heyet ve futbolcular, tribünleri dolduran sporseverlerin alklar arasnda sahay terk ederek büyük coku yaad.

Puann 27ye çkararak liderliini sürdüren Balar Belediyespor, en yakn rakibiyle puan farkn 3e çkard. Grupta 3 maç kalan Balar Belediyespor, 13 Mart Pazar günü deplasmanda üçüncü sradaki Mazda Fosfatsporla karlaacak.

Sonraki hafta bay olacak. Kalan haftalarda ise Diyarbakrda Batman 72 Belediyespor ve deplasmanda 1984 Musporla kar karya gelerek grup maçlarn tamamlayacak. Rakiplerine göre 1 maç fazla olan Balar Beledyespor, kalan 3 maç da kazanp grup birincisi olarak 3.Lige yükselme Play-Off aamasna kalmann hesaplarn yapyor.

Ana Sayfaya Git