Samsunspor Teknik Direktörü İpekoğlu: "Biz 3 yabancıyı bile bir arada göremedik"

TFF 1'inci Lig takımlarından Samsunspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, futbolcuların durumu ve transferler ile ilgili yaptığı açıklamada, "Devre arasına kadar elimizde mevcut oyuncu grubu ile yolumuza devam edeceğiz. Ön kenarlara kesinlikle oyuncu takviyesi yapmamız gerekiyor.

Haberler 29.11.2017 - 11:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 1inci Lig ekiplerinden Samsunspor Teknik Direktörü Engin pekolu, Nuri Asan Tesislerinde basn toplants düzenledi. Ligin en az gol yiyen ancak en az gol atan takmlar arasnda olduklarn ve pozisyon üretmekte sorunlar olduunu söyleyen teknik direktör Engin pekolu, Ligin en az gol yiyen takmlarndan bir tanesiyiz ama en az gol atan 2nci takmz. Savunma anlamnda güzel ve olumlu iler yapyoruz ama pozisyon üretmede ve topu ileriye tamakta sknt yayoruz. Mevcut futbolcu kadromuza inanyoruz ve güveniyoruz. Özellikle hücum geçilerini iyi yapabilecekleri antrenmanlar da yapyoruz. Devre arasna kadar elimizde mevcut oyuncu grubu ile yolumuza devam edeceiz. Ortada görünen bir gerçek var. Bunu da saklann doru olduunu düünmüyorum. Ön kenarlara kesinlikle oyuncu takviyesi yapmamz gerekiyor. Onun dnda yaplacak transferleri de mevcut oyuncularn devre arasna kadar gösterecekleri performans belirleyecek. htiyaç ve zorunluluk halinde de bu transferler yaplacak diye konutu.

3 YABANCIYI BLE BR ARADA GÖREMEDK

Ligde 5 yabanc oyuncu oynatma haklarnn olduunu ancak takmdaki yabanclar sahada yan yana göremediklerini söyleyen Engin pekolu, Hücum oyuncularndan istediimiz verimi alamyoruz. Ayite bir var bir yok. Angan bir var bir yok. Samarastan istediimiz verimi alamyoruz. Larbi sezon bandan beri sakat. Bu arkadalarmzdan istediimiz verimi bir türlü alamadk. Ligde 5 yabanc oyuncu oynatabiliyoruz ama baktnz zaman brakn 5i, biz 3 yabancy bile bir arada göremedik. Bu da takmn bütün dengelerini alt üst ediyor. u anda kanat oyuncusu olarak bir tek Ahmet Cebeden memnunum. Ahmet Cebe çok üst düzey bir oyuncu deil ama elinden gelen tüm çabay gösteriyor diye konutu.

Samsunspor bugün gerçekletirdii antrenmanda ise snma hareketleri, kondisyon ve çift kale maçn ardndan günü sonlandrd.

Ana Sayfaya Git