Samsunspor’a baklava dopingi

Spor Toto 1'inci Lig'in 27'nci haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Samsunspor'da antrenmanı izleyen divan kurulu ve dernek üyeleri futbolcularla, teknik heyete baklava ikram etti.

Haberler 10.03.2018 - 13:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto 1inci Lig takmlarndan Samsunspor, hafta sonu deplasmanda karlaacaklar Gaziantepspor maçn hazrlklarn sürdürüyor. Nuri Asan Tesislerinde bir araya gelen krmz-beyazllar, Besim Durmu yönetiminde antrenman yapt. dman izlemeye gelen Samsunspor Divan Kurulu üyeleri, SAMULA A.. Yönetim Kurulu Bakan Kadir Gürkan ve yönetim kurulu üyeleri ile Atakum Halk Eitim Merkezi Müdürü Hasan Tanrsever ve yönetimi ayr ayr futbolcu ve hocalara baklava ikramnda bulundular.

Ayrca Atakum Halk Eitim Merkezi Müdürü Hasan Tanrsever, Samsunspor Kayyum Heyeti Bakan Ahmet Güral Karaylmaza Halk Eitim Merkezi tarafndan toplanp, Samsunsporun hesabna yatrlan 5 bin 80 TLlik ba makbuzunu takdim etti.

GAZANTEPSPOR MAçI ZORLU GEçECEK

Takm hakknda bilgi veren Sportif Direktör Cokun Zeren, Gaziantepspor maçnn zorlu geçeceini söyledi. Zeren, Haftay 3 puanla bitirdik. Hafta sonu Gaziantepe kazanmak için gideceiz. Gaziantep maç bizim için çok zorlu geçecek. Kazandmz taktirde çok önemli mesafe kat etmi olacaz. Gaziantepden mutlu döneceimize inanyorum. uanda takmn morali yerinde. Ercan, Ouz ve Furkann sakatlklardan dolay durumlar maç saatinde netlik kazanacak. Onun haricinde kaptanmz Ahmet Burak Solakel cezal olacak. Hocamz bundan sonraki takmn son idmanlarn sahada kullanaca oyuncularla gerçekletirecek dedi.

BUDAK, AZERBAYCAN MLL TAKIMA DAVET EDLD

Öte yandan Samsunsporun genç oyuncusu Ufuk Budak Azerbaycan Milli Takmna davet edildi. Budak, Bolu maçnn ardndan milli takm kampna katlacak.

Ana Sayfaya Git