Şanlıurfa’da çocuklar ara tatili sporla değerlendiriyor

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçe Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından açılan tekvando ve basketbol kurslarında eğitim gören çocuklar okullara verilen bir haftalık arayı antrenman yaparak değerlendiriyor.

Haberler 14.04.2022 - 00:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ANLIURFA (HA) - Karaköprü Belediyesi sosyal belediyecilik faaliyetleri çerçevesinde çocuklar için açt spor kurslaryla çocuklarn hem sporla tanmasn hem de zamanlarn deerlendirmelerini salyor. Karaköprü Belediyesinin çankaya Mahallesinde bulunan çadr spor merkezinde Spor leri Müdürlüü tarafndan çocuklara yönelik açlan basketbol ve tekvando kurslarna devam eden çocuklar okullara verilen bir haftalk aray sporla deerlendirmek için antrenmanlarn sürdürüyor. çocuklarn okuldan kalan zamanlarn sporla deerlendirmeleri için açlan kurslarda çocuklara hem spor disiplini hem salkl yaam bilinci hem de fiziksel geliim anlamnda katk sunulmas hedefleniyor. Ayrca çocuklara verilen temel eitimle birlikte çocuklarn bu spor dallarnda gelecein milli sporcular olmalar yolunda temel eitim de veriliyor.

Karaköprü Belediye Bakan Metin Baydilli çocuklarn sporla iç içe olmasna önem verirken, ilçeye kazandracak yeni spor tesisleriyle birlikte daha fazla çocuun sporla uramasn salayacaklarn dile getirdi. Bakan Baydilli, çocuklarn fiziksel geliimine ve spor alkanl kazanmalarna da katk sunmak istediklerini ifade ederek Spor leri Müdürlüü tarafndan açlan kurslarla yeni sporcular kazanlmas için eitimler verildiini dile getirdi. çocuklar kendilerine sunulan spor imkn için mutlu olduklarn ifade ederken, kendilerine bu imkn salayan Karaköprü Belediye Bakan Metin Baydilliye teekkür ettiler. Karaköprü Belediyesinin spor kurslar çankaya Mahallesindeki çadr spor merkezinde ve Doukent Mahallesindeki spor kompleksinde devam ediyor.

Ana Sayfaya Git