Şanlıurfalı tenisçiler Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Eylül ayında düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında Şanlıurfa’yı 4 tenisçi temsil edecek. Sporcu kızlar şampiyonada madalyalar alabilmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

Haberler 23.08.2017 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Tenis Federasyonu tarafndan 2-9 Eylül tarihleri arasnda Antalya ve stanbulda düzenlenecek Türkiye ampiyonas için anlurfal tenisçilerin hazrlklar sürüyor. ampiyonada Büyükehir Belediyesi Tenis Kulübü sporcular Berfin Demir, Zeliha çlpan, Gülistan Hurma ve Süheyla Suba anlurfa temsil edecek. Turnuvaya katlacak sporcular Büyükehir Belediyesi Yenice Spor Tesisleri tenis sahasnda günde çift idmanla Tenis Antrenörü Faysal Uyar nezaretinde çalmalarn sürdürüyor.

AMPYONAYA HAZIRLANIYORLAR

Antrenör Faysal Uyar, ampiyonluk parolasyla hazrlklarn devam ettiini belirterek, Antalya ve stanbulda düzenlenecek olan Türkiye Tenis ampiyonas için hazrlklarmz sürdürüyoruz. anlurfadan 4 sporcu ile ampiyonaya katlacaz. 14-18 ya aras yaplacak olan ampiyonaya Türkiye genelinden 17 ilden 54 takmla 314 sporcu katlacaktr. Daha önceki turnuvalarda sporcularmz iki yl üst üste dou lig ampiyonu olmutur ve Türkiyede derecelerimiz var. Hedefimiz bu ampiyonada da derece yapmaktr. Bu yarmaya anlurfa Büyükehir Belediyesi Tenis Kulübü olarak katlacaz. nallah yarmada birinci gelerek anlurfay teniste de tantacaz. Tenis kulübümüzde 60 lisansl sporcumuz, 150 civarnda lisansz sporcumuz bulunmaktadr dedi.

Ana Sayfaya Git