Şanlıurfaspor, arayı iyi değerlendirmek istiyor

TFF 1. Lig'de 8 haftalık galibiyet özlemini Sivasspor'u 2-1 yenerek sonlandıran Şanlıurfaspor, milli maçlar dolayısıyla verilen arayı iyi değerlendirmeyi hedefliyor.

Haberler 22.03.2017 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfaspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanolu, takmn banda çkt ikinci maçta futbolcularn yava yava oyun anlaylarn sahaya yanstmaya baladn ifade etti.

Liderlik mücadelesi veren Sivasspor karsnda aldklar galibiyetin milli maçlar dolaysyla lige verilen araya moralli girmelerini saladn vurgulayan Temizkanolu, takmn toparlanmaya baladn belirtti.

Özellikle kondisyon çalmalarna arlk vereceklerini anlatan Temizkanolu, Sivas galibiyeti bir balangçt, bunun devamn getireceiz. Arann faydas muhakkak ki iyi olacak. Kondisyona daha fazla yüklenmemiz gerekiyor. Oyun anlayn biraz daha fazla gelitirmemiz gerekiyor. Burada her futbolcu çok kaliteli ancak ayana top geldii zaman dier oyuncularmz o futbolcu ne yapacak diye bekliyor. Yardmlamay da teknii de kondisyonu da bu arada çalacaz. diye konutu.

Ligin geride kalan 25 haftasn 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 malubiyetle kapatan anlurfaspor, 26 puanla 13. srada yer alyor.

Ana Sayfaya Git