Şanlıurfaspor, galibiyet hasretine son vermek istiyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, 8 haftalık galibiyet hasretine Sivasspor maçıyla son vermeyi hedefliyor.

Haberler 18.03.2017 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ligde son galibiyetini 16. haftada Manisaspor karsnda 2-0lk skorla elde eden sar-yeilli ekip, daha sonra yapt Elazspor, Ümraniyespor, Eskiehirspor, Giresunspor, Göztepe, Bandrmaspor, Adana Demirspor ve Evkur Yeni Malatyaspor karlamalarnda 5 malubiyet ve 3 beraberlik alarak kötü bir grafik çizdi.

Geçen hafta takmn bana teknik direktör Ogün Temizkanolunu getiren anlurfa temsilcisi, 19 Mart Pazar günü oynayaca Sivasspor maçn kazanarak uzun bir aradan sonra galip gelmek istiyor.

anlurfaspor Kulübü Bakan smail Baban, AA muhabirine yapt açklamada, kötü bir dönem geçirdiklerini belirterek, Sivasspor maçyla çka geçeceklerine inandn söyledi.

Yeni teknik direktörleri Ogün Temizkanolu yönetiminde kötü gidie son vermek istediklerini anlatan Baban, çok iyi bir ekibimiz var ama bir türlü istediimiz sonuçlar alamyoruz. Pazar günü sahamzda ve seyircimizin önünde güçlü rakibimiz Sivassporu yenerek yeni bir balangç yapmak istiyoruz. Uzun süredir FIFA nezdinde çalma yürüttüümüz golcü oyuncumuz Emmanuel Banahenenin de lisans çkarld ve takmdaki yerini alabilecek. Tüm taraftarlarmzdan bu zor günlerimizde takmn yannda olmalarn ve tribünleri doldurarak destek vermelerini bekliyorum. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git