Şanlıurfaspor'da 6 yılda 12 teknik adam

TFF 1. Lig'de 6 sezonda 12 teknik adamla çalışan Şanlıurfaspor'da, Ünal Karaman ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışları sürüyor.

Haberler 23.11.2016 - 10:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ligde 6 sezondur mücadele eden sar-yeilli ekip, teknik direktör konusunda istedii istikrar salayamad. Ligin en fazla teknik direktör deitiren takmlar arasnda yer alan anlurfasporda 6 sezonda 12 teknik adam görev yapt.

Kemal Klç ile lig tarihine balayan sar-yeilli ekipte srasyla Bahri Kaya, Rait çetiner, Ömer Can Göksu, Reha Kapsal, Hüseyin Da (3 kez), Cihat Arslan, Osman Özköylü, Engin Korukr, Tugay Kerimolu, Erhan Altn ve Ünal Karaman görev yapt.

Karamann istifasnn ardndan yeni teknik direktör için görümelerini sürdüren kulüp, teknik direktör Mehmet Altparmak ile de anlama salayamad.

- Kimseyle problemli ayrlmadk

Kulüp bakan smail Baban, AA muhabirine yapt açklamada, camiann menfaatleri dorultusunda teknik direktör deiikliklerine gitmek zorunda kaldklarn söyledi.

Teknik direktör konusunda istikrarn yakalanmas için youn çaba harcadklarn Baban, yi sonuç gelmeyince futbolda ayrlk kaçnlmaz oluyor. u ana kadar çok kariyerli ve karakterli hocalarla çaltk. Anlamalarmz karlkl anlay dorultusunda feshedildi. Hiçbir teknik direktörle problemli ayrlmadk. Son olarak Ünal Karaman ile de yollar ayrdk. Ksa sürede takmmz yeni hocamza emanet edeceiz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git