Şanlıurfaspor'da teknik direktör Tandoğan istifa etti

Teknik Direktör Ali Tandoğan’ın istifa etmesinin ardından teknik direktör arayışına başlayan yönetim, en son Pendikspor’u çalıştıran Ahmet Taşyürek ile anlaşmaya vardı.

Haberler 16.02.2018 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 2nci Lig Beyaz Grupta mücadele eden anlurfasporun teknik direktörü Ali Tandoan, üst üste alnan baarsz sonuçlarn ardndan görevinden istifa etti.

TFF 2inci Lig Beyaz Grupta mücadele eden anlurfasporda, sezon banda göreve getirilen teknik direktör Ali Tandoan ile yollar ayrld. Tandoan, üst üste alnan Ottocool Karagümrük ve Konya Anadolu Selçukspor malubiyetlerinin ardndan istifa karar ald. anlurfaspor Yönetim Kurulunun, Tandoann istifasn kabul ettii belirtildi.

JET GÖREVLENDRME YAPILDI

Tandoann istifa etmesinin ardndan teknik direktör arayna balayan yönetim, en son Pendiksporu çaltran Ahmet Tayürek ile anlamaya vard. anlurfaspor Tesislerine gelerek yönetimle görüen Tayürek, sezon sonuna kadar Sar-Yeilli ekiple sözleme imzalad. mza törenine Kulüp Bakan Emin Yetim, Kulüp Bakan Vekili Giray Küçük, yönetim kurulu üyeleri Feyad Güllü, Reit Yldz, Ahmet Bulut, Mehmet Doan ve Reat Toprak katld. Tayürekin, Fethiyeye giderek, burada zorlu maça hazrlanan anlurfasporla birlikte çalmalara katlaca bildirildi.

Bu arada 2015-2016 futbol sezonunda Ümraniyesporu ampiyon yaparak TFF 1. Lige yükselten Tayürek, Hataysporda da görev yapt 2,5 yl içerisinde takma 2 Play-Off finali, bir de Play-Off çeyrek final oynatt.

Ana Sayfaya Git