Şanlıurfaspor'un "şike" iddiası

TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un yönetim kurulu, TFF 1. Lig'den 2. Lig'e düşen Şanlıurfaspor'un Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübünün 2016-2017 futbol sezonundaki maçlarda şike yaptığı iddiasıyla Türkiye Futbol Federasyonuna başvurmasıyla ilgili olarak, iddialardaki gibi Manisaspor'da forma giymiş futbolcuların da bu işe karışmış olmalarının tespiti halinde, futbolcularla ilgili yargı sürecinin başlatılacağını bildirdi.

Haberler 11.07.2017 - 10:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 1. Lig ekiplerinden Manisasporun yönetim kurulu, TFF 1. Ligden 2. Lige düen anlurfasporun Gaziehir Gaziantep Futbol Kulübünün 2016-2017 futbol sezonundaki maçlarda ike yapt iddiasyla Türkiye Futbol Federasyonuna bavurmasyla ilgili olarak, iddialardaki gibi Manisasporda forma giymi futbolcularn da bu ie karm olmalarnn tespiti halinde, futbolcularla ilgili yarg sürecinin balatlacan bildirdi.

Manisaspor Yönetim Kurulundan yaplan yazl açklamada, anlurfasporun, Gaziehir Gaziantep Futbol Kulübünün 2016-2017 sezonundaki maçlarda ike yapt iddiasyla Türkiye Futbol Federasyonuna bavuruda bulunduu hatrlatld.

anlurfaspor Avukat Oytun Süllünün bu iin içinde Manisasporlu baz oyuncularn olduu yönünde açklamalarnn olduunu hatrlatlarak, Manisasporun adnn geçtii, çok vahim iddialarn olduu bu konunun yarg sürecinin tamamlanmas ve iddialardaki gibi Manisasporda forma giymi futbolcularn da olaylarn içinde olmu olmas durumunda Manisaspor tarafndan da bu futbolcularla ilgili yarg sürecinin balatlacan kamuoyu tarafndan bilinmesini isteriz. ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Mergenli Manisaspora ike itham balyla haber yapan gazete ve yayn organlar ile ilgili yarg sürecinin balatlaca kaydedildi.

Ana Sayfaya Git