Şanlıurfaspor'un "şike" iddiası

Şanlıurfaspor Kulübü eski Başkanı Fethi Şimşek, geçen sezon mücadele ettikleri TFF 1. Lig'deki maçlarda şike yapıldığı iddiasına ilişkin, "Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından verilecek karar ile takımımızın mağduriyetinin giderilmesini bekliyoruz." dedi.

Haberler 21.07.2017 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfaspor Kulübü eski Bakan Fethi imek, geçen sezon mücadele ettikleri TFF 1. Ligdeki maçlarda ike yapld iddiasna ilikin, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafndan verilecek karar ile takmmzn maduriyetinin giderilmesini bekliyoruz. dedi.

imek, yapt yazl açklamada, 2016-2017 sezonundaki maçlarda ike yapld iddiasyla sar-yeilli ekibin TFFye bavuruda bulunduunu hatrlatarak, konunun takipçisi olmaya devam ettiklerini ifade etti.

Türk futbolu adna TFFnin verecei kararn önemli olduunu vurgulayan imek, anlurfaspor camiasnn ike iddialar nedeniyle zor günler geçirdiine dikkat çekti.

Sar-yeilli ekibin büyük fedakarlklarla TFF 1. Ligde mücadele ettiini aktaran imek, unlar kaydetti:

Federasyon, kentimiz açsndan tarihi bir karar verecek. Verilecek olan karar, ike ve tevik olaynn ayyuka çkm olmas nedeniyle takmmz lehinde olacana inanyorum. Ben kulüp bakan olarak 4 yl boyunca bu takma emek verdim. anlurfaspor, 4 yl boyunca bu ligde centilmence futbol kurallar dahilinde mücadele etmi, lige renk katmtr. Futbolun dnda kirli oyunlara girmeyen takmmzn ikeyle düürülmesi kabul edilemez. Tekrar takmmzn hak ettii TFF 1. Ligde mücadele etmesini istiyoruz. TFF tarafndan verilecek karar ile takmmzn maduriyetinin giderilmesini bekliyoruz.

imek, AK Parti anlurfa Milletvekili olan Gda Tarm ve Hayvanclk Bakan Ahmet Eref Fakbaba ve beraberindeki milletvekillerine de gösterdikleri duyarllktan dolay da teekkür etti.

Ana Sayfaya Git