Şanlıurfaspor'un "şike" iddiası

Geçen sezon TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da forma giyen Kağan Söylemezgiller'in avukatı Aydın Özcan, Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim'in müvekkili hakkında yaptığı açıklamalarla ilgili olarak hukuki süreç başlattıklarını bildirdi.

Haberler 01.08.2017 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Özcan, yapt yazl açklamada, anlurfaspor Kulübü Bakan Emin Yetimin katld bir radyo programnda o dönem takmda forma giyen Kaan Söylemezgillerin 14 Mays 2017de oynanan Manisaspor-anlurfaspor maçnda penalt yaptrd ve bilinçli ekilde krmz kart gördüünü söylediini belirtti.

Yetimin anlurfasporun düürülmemesi gerektiini düünüyoruz. Lige iade istiyoruz. dediini kaydeden Özcan, açklamada u ifadelere yer verdi:

Bu açklamas ile de asl amaç ve talebini ortaya koymutur. Hukuka ve insan haklarna tamamen aykr, masumiyet karinesi ihlal edilerek, çamur at izi kalsn mant ile yaplan bu mesnetsiz açklama ile ilgili olarak ad geçenler hakknda cezai ve hukuki süreç tarafmzca balatlmtr. Söz konusu karalamalarn transfer sürecine denk gelmesi müvekkilimizi gerek maddi gerekse de manevi anlamda ciddi ekilde ypratmtr. Tüm maddi ve manevi tazminat haklarmz sakl tutmak kaydyla söylemek isteriz ki, müvekkilimizin kiilik haklarna basn ve yayn yolu ile yaplan saldr kati suretle kabul edilebilir deildir.

Ana Sayfaya Git