Sason’da 170 öğrenci futbol seçmelerine katıldı

Batman’ın Sason ilçesinde Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde başlatılan atletizm kurslarına katılan öğrenciler arasında düzenlenen mini futbol turnuvasıyla Sason Gençlikspor alt yapısına seçmeler yapıldı.

Haberler 26.04.2019 - 11:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda geçtiimiz sezon Amatör Ligde ampiyon olan Sason Gençlikspora destek ve alt yap oluturmak amacyla düzenlenen Anadolu Lisesi Turnuvasna lise seviyesindeki 170 örenci katld.

FUTBOL SEçMELER

Snflar düzeyinde düzenlen mini turnuvaya 20 takm katld. Halk Eitim Müdürlüü bünyesinde atletizm kurslarnda örencileri eiten Sason Gençlikspor antrenörü Cihan Atalay, turnuvaya 20 takm ve 170 sporcunun katldn söyledi. Atalay, Turnuvaya katlan sporculardan 58 tanesi aktif olarak Sason Halk Eitim Müdürlüü bünyesinde bulunan futbol ve atletizm kursu kursiyerleri arsndan seçildi. Kurslarmzn amac lise düzeyindeki gençlerimizi kötü alkanlklardan uzaklatrmak ve ders sonras yaplan fiziki etkinlikler ile kursiyerlerimizin enerjilerini datmak ve yetenekli sporcular da bulmaktr. Tespit ettiimiz yetenekli oyuncular profesyonel takmlarn alt ya kategorilerine yerletirmek istiyoruz.

BAARI TRAFN

Özelikle geride braktmz sezonda ilçemizi Batmanda temsil eden Sason Gençlikspor, baar grafiini en üst seviyeye tayarak grubunda birinci oldu. lçe takmmzn elde ettii bu baary daha üst seviyelerdeki gruplarda da göstermesi için alt yapdaki baarl gençlerimizi tespit etmek ve bu baary kalc klmak gerekiyor. Bu kapsamda ilçemizde düzenlediimiz turnuvada tespit ettiimiz yetenekli örencilerimizi daha da gelitirerek profesyonel futbolcu yetitirmeyi hedefliyoruz. Bu turnuvada baar gösteren örencilerimizi kutluyorum dedi.

Bir hal sahada yaplan turnuvada ilk üçe girmeye baaran snflara katlmclar tarafndan kupalar verildi.

Ana Sayfaya Git