Schalke04'te Ozan Kabak rüzgarı

VFB Stuttgart'tan Schalke04 Kulübü'ne transfer olan Ozan Kabak'a, yeni takımıyla çıktığı ilk antrenmanda, mavi- beyazlı taraftarlar ve gurbetçi futbolseverler yoğun ilgi gösterdi.

Haberler 03.07.2019 - 11:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bundesligann köklü ekiplerinden olan Schalke04, yeni sezon hazrlklarna dün öleden sonra yapt antrenmanla balad. Sezonun ilk çalmasna mavi-beyazl taraftarlar youn ilgi gösterdi. Schalke04e transfer olan milli oyuncu Ozan Kabak da, yeni takmyla ilk kez antrenmana çkt. VFB Stuttgart formas giyerken Union Berlin maçnda burnuna darbe alan ve ardndan da bir operasyon geçiren 19 yandaki oyuncu, koruyucu maske takarak çalmaya katld. Yeni transfer Ozan merak eden taraftarlarn, oyuncuyu maskesinden dolay tanmakta zorlandklar görüldü. Genç futbolcunun, oyuna katlm ve hareketlilii ile oldukça istekli olduu gözlendi. Antrenman sonras Schalke04 taraftarlar, Ozandan imza alabilmek ve fotoraf çektirebilmek için büyük gayret gösterdi.

SCHALKE04 ANTRENMANINDA CMBOM SESLER

Schalke04ün yeni sezonun ilk antrenmann çok sayda Türk futbolsever de izledi. Galatasaray formas giyen bir grup, antrenman boyunca sar-krmzllar ve Ozan Kabak lehine tezarühatlarda bulundu, arklar söyledi. Türk taraftarlar, antrenman sonunda Ozan buraya, Ozan buraya. Ahmed (Kutucu) Ozan buraya getir diye tempo tuttu. Ozan da taraftarn tezahüratna kaytsz kalmayarak, grubun yanna geldi ve teekkür etti. Soyunma odasna doru giderken de oyuncunun yoluna çkan Galatasarayl taraftarlar, Ozann boynuna Galatasaray al asarak birlikte fotoraf çektirdi.

Sar-krmzl taraftarlarn desteinden memnun olan Ozan Kabak, çok teekkürler, sa olun, Allah raz olsun diyerek cokulu gruba teekkür etti. Galatasarayl taraftarlarn cokusuna, antrenman takip eden Alman spor medyas da ilgi gösterdi. Dier taraftan, Schalke04 Kulübü yetkilileri, medya mensuplarnn Ozan Kabak ile röportaj yapmasna izin vermedi.

Yeni takmyla ilk antrenmannn ardndan Ozan Kabak sosyal medya hesabndan, Bugün yeni takm arkadalarmla çalmalara baladk. çok iyi bir takm olacamza ilk antrenmandan inandm paylamn yapt.

Öte yandan, geçen sezon iyi bir çk yaparak adndan söz ettiren Ahmet Kutucu ve U19 takmndan ikinci takma alnan Levent Mercan da Schalke04 antrenmannda yer alrken, U21 Avrupa ampiyonasna katlan Suat Serdar ise idmana katlamad.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

- Antrenmandan görüntüler

- Ozan Kabakn antrenmandaki çalmas

- Schalke taraftarnn younluu

- Galatasarayl taraftarlarn Ozan cokusu

- Schalke taraftarnn genç futbolcuya ilgisi

- Taraftarlarn Ozandan imza almas ve fotoraf çektirmesi

- Genel ve detay görüntüler

Ana Sayfaya Git