Schweinsteiger futbolu bıraktığını açıkladı

Son olarak ABD'nin MLS Futbol Ligi takımlarından Chicago Fire'da forma giyen Alman futbolcu Bastian Schweinsteiger, aktif futbol kariyerini noktaladığını açıkladı.

Haberler 09.10.2019 - 10:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kariyerinde Bayern Münih, Manchester United formalar da giymi olan Bastian Schweinsteiger, sosyal medya hesabndan yapt açklama ile aktif futbol kariyerini sonlandrd. Schweinsteiger, yapt açklamada u ifadelere yer verdi:

Zaman geldi. Aktif futbol kariyerimi noktalyorum. Taraftarlara, Manchester United, Bayern Münih, Chicago Fire ve milli takmdaki bütün arkadalarma teekkür ediyorum. Bu güzel zaman, benim için mümkün kldnz. Ayrca eim Ana Ivanovic ve aileme destekleri için de teekkür etmek istiyorum. Aktif bir oyuncu olarak elveda demek biraz nostaljik hissettirse de önümde beni bekleyen rekabetleri düününce heyecanlanyorum. Futbolun içinde kalmaya devam edeceim. Beraber geçirdiimiz vakit için herkese çok ama çok teekkür ediyorum. Kalbimde her zaman bir yeriniz olacak.

Almanya Milli Takm formasyla 121 maça çkan Bastian Schweinsteiger, 24 gol atp ülkesiyle de bir kez Dünya Kupas zaferi kazand. 35 yandaki oyuncu, Bayern Münih formasyla da bir kez ampiyonlar Ligini kazanma baars gösterdi.

Ana Sayfaya Git