Şehmus için Ege takımlarında yas

SPOR Toto 2'nci Ligi Beyaz Grup'ta Amed Sportif'in kaptanlığını yapan 36 yaşındaki Şehmus Özer'in Elazığ'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmesi, takımlarının formasını giydiği Ege takımları arasında yasa sebep oldu.

Haberler 22.12.2016 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AKHSAR BELEDYESPORU SÜPER LGE çIKARAN KADRODAYDI

zmirde 2er farkl dönemde Karyaka ve Altay formalar giyen golcü futbolcu ehmus, 2011-12 sezonunda ise Akhisar Belediyesporun tarihinde ilk kez Süper Lige çkan kadrosunda da yer almt. Altayda 2009 ve 2010da 1inci Ligde üst üste play off maçlarn oynayan usta golcü, 2012-13 sezonunda Karyaka formas giyerken 17 Mart 2013te yaplan Göztepe derbisinde kendisine krmz kart gösteren Hakem Hüseyin Sabancnn boazn skt için 14 maç ceza almt.

KARIYAKALI KADIN TARAFTARLARDAN DESTEK

Karyakann kadn taraftarlar, o dönem hakem Sabancnn ikayeti üzerine karakolda ifade veren ehmusa destek olmak için Samsunsporla oynanan iç saha maçnda ehmusun formalarn giyerek stada gelmiti.

8 KARDENDEN 4Ü FUTBOLCU

Diyarbakr Erganili olan ehmusun 8 kardeinden 4ü de kendisi gibi profesyonel futbolcu. Özer kardelerden bir dönem Altayda forma giyen Nezir, halen Aydnspor 1923te oynuyor.

SON GOLÜ FENERBAHçEYE

Son golünü geçen hafta perembe günü Ziraat Türkiye Kupasnda Fenerbahçeye atarak takmna 1-1lik beraberlikle 1 puan kazandran ehmusun vefat haberinden sonra Amed Sportifin kupada Gençlerbirliiyle yarn oynamas gereken maç ertelendi.

KULÜPLERDEN BASALII MESAJI

ehmus Özerin vefat haberini örenen eski takmlar Karyaka ve Altay, kulübün internet sitelerinde taziye mesaj yaynlad. Karyaka, mesajnda, Geçtiimiz dönemlerde takmmzda forma giyen ve Amedsporda futbolculuk kariyerini sürdüren ehmus Özerin elim bir trafik kazasnda hayatn kaybettiini üzüntü ile örenmi bulunmaktayz. Kadrosunda bulunduu her takmda terinin son damlasna kadar mücadele eden ve terlettii formann hakkn veren ehmus Özere Allahtan rahmet, yaknlarna ve sevenlerine basal diliyoruz ifadelerine yer verdi.

Altay ise, Eski oyuncularmzdan Amedspor takm kaptan ehmus Özerin vefat haberiyle büyük üzüntü duyduk. Geçtiimiz dönemlerde 3 sezon Altaymzn formasn terleten usta golcüye Allahtan rahmet, ailesi ve tüm spor camiasna basal dileriz mesajn yaynlad.

Ana Sayfaya Git