Selçuk İnan: Galatasaray'ımız için bugün de her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım

Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan, koronavirüs salgınının futbolun bütün paydaşlarını etkilediğini belirterek, “Sürecin yarattığı sıkıntılar kulüpleri ve bütün futbol paydaşlarını önemli ölçüde etkiledi. Geçmişte olduğu gibi kaptanlığını yapmaktan onur duyduğum Türkiye'nin en büyük camiası olan Galatasaray'ımız için bugün de her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım. Futbolcu kardeşlerimin de bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceğinden kuşkum yok” dedi.

Haberler 02.04.2020 - 01:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Galatasarayn tecrübeli oyuncusu Selçuk nan, sosyal medya hesab üzerinden yapt açklamayla bakan ve yönetim kurulunun alaca her türlü fedakarlk kararn kabul edeceini açklad.

FEDEKARLIA HAZIRIM

Dier futbolcularn da gerekli hassasiyeti göstereceinden kukusunun olmadn ifade eden nan, Malumu olduunuz üzere ülkemiz covid-19 pandemisi nedeniyle zor bir süreçten geçiyor. Bu sürecin yaratt skntlar kulüpleri ve bütün futbol paydalarn önemli ölçüde etkiledi. Geçmite olduu gibi kaptanln yapmaktan onur duyduum Türkiyenin en büyük camias olan Galatasaraymz için bugün de her türlü fedakarl yapmaya hazrm. Futbolcu kardelerimin de bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceinden kukum yok. Sayn bakanmz ve yönetim kurulumuzun takdir edecei her türlü fedakarlk ve feragati yapmaya hazr olduumu kamuoyunun ve büyük Galatasaray taraftarnn bilgisine sunmak istiyorum. Biz üzüntülerde ve skntlarda ortaklaabilen bir milletiz. Bu salgn da hep birlikte mücadele ederek, dayanma ruhuyla yeneceiz. Bu vesileyle salgn nedeniyle hayatn kaybeden yurttalarmza Allahtan rahmet, geride kalan acl ailelerine sabr diliyorum. Tedavisi devam eden tüm yurttalarmza da acil ifalar diliyorum. Evden kaln, salkl kaln ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git