Şenol Güneş: "Leipzig çok iyi bir takım"

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda yarın Alman temsilcisi Redbul Leipzig ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş ve Cenk Tosun basın toplantısı düzenledi.

Haberler 26.09.2017 - 08:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Leipzigin 4üncü torbadan gelmesine ramen dier takmlardan bir fark olmadn belirten enol Güne, Leipzig dördüncü torbadan gelmesine ramen dier takmlardan hiçbir fark olmayan, üstün taraflar da bulunan bir takm. Disiplinli, bask yapan, hareketli ve fizik gücüyle iyi oynayan bir ekip. Geçen sezon Almanya liginde iyi çk yapt için ampiyonlar Liginde yer alyor. Kontra atak oynamay iyi beceren bir takm. Hzl oyuncular var. Akll, sabrl, dikkatli oynamamz gereken maç. Maç kazanmak istiyoruz. Yenmemiz halinde puanmz 6ya çkaracaz. Her ey varsaym. Kendi oyunumuzu oynayacaz. u an için bir hesabmz yok. Maç kaybetsek de alsak da hiçbir eyin garantisi yok. Kazanrsak grupta ilk ikiye girmek için avantaj olur. Kimin daha güçlü veya güçsüz olduunu zaman gösterecek. Geride kalan 2 sezonda gruptaki son maçlarda kaybettik. Tek malubiyetlerle kaybettik. çkmay garantileyebilmek için sahamzdaki maçlar kazanmalyz dedi.

YAMUR YADIINDA KAYET YERNE YAMURUN YADIINI BLEREK, ISLANMAMAK çN EMSYEYLE çIKARSINIZ

Sezon bandan beri futbol adna iyi eyler yapmaya çaltklarn söyleyen Güne, Sezon bandan beri hazrlk maçlar dahil, futbol adna iyi eyler yaparak kazanmaya çalyoruz. Lig ve ampiyonlar Liginde ayn ekilde oynayacaz. Futbolun dorular içinde, üç günde bir oynamak da var. Haftada bir oynamak da var. Derbi maçn cuma günü oynayabilirdik. Milli maçn ardndan Gençlerbirlii maçn cuma oynayacaz. Yamur yadnda ikayet yerine yamurun yadn bilerek, slanmamak için emsiyeyle çkarsnz. Yamur yayor dediiniz de biri bana ördek mi diyorsun ifadesini kullanyorsa onlarla ilgili konuacak bir eyimiz yok. Alnganlk gösterenler var, buna da diyebilecek bir ey yok diye konutu.

BEN SEVMENZ DE STEMYORUM, SEVGYE DE HTYACIM YOK

Güne, kendisine yöneltilen bir soru üzerine, Konumalarmla ilgili zaman gelince açklama yapacam. u an konumann yarar yok. Bunun ne Beiktaa ne dier takmlara faydas var. Beni sevmenizi de istemiyorum, sevgiye de ihtiyacm yok ifadelerini kulland.

OYUNCULARIMIZIN PROVOKASYONU OLMADI

ampiyonlar Liginde de, ligde de lehlerine ve aleyhlerine hatalar olduunu belirten tecrübeli teknik adam, Hakem her maça veriliyor, her maçta hakem hata yapyor. Daha önce de oldu. Dinamo Kiev ve Napoli maçlarnda lehimize, aleyhimize hatalar oldu. Derbi maçta bir sürü pozisyonlar oldu, penaltlar, ana avrat küfredildi. Paralar atld. Hiçbir tepkimiz olmad. Yabanc madde atld. Gökhan Gönülü kadroya almadm. Lensi geç oyuna aldm. Canerin hiçbir provokasyonu yoktu. Sadece dizlerinin üstüne çökerek selamlad. Masumdu, belki niye dizlerine çöktü diyebilirsiniz. Oyuncularmzn provokasyonu olmad açklamasnda bulundu.

GEçEN SENEK MAçTA DA OLANLARI BLYORSUNUZ

Geçen sene kupada oynadklar Fenerbahçe maçyla ilgili de konuan Güne, Geçen sezon Vodafone Parkta Fenerbahçe ile kupada oynadmz karlamay da hakem Ali Palabyk yönetti. Bu maçta da olanlar biliyorsunuz. Kendi sahamzdaki maçta neler yaptn biliyorsunuz dedi.

BZ KÜFÜR YEMEYE MÜSAT BR MLLETZ. AHSIMA KÜFÜRDE SORUN YOK. BAKASI YAPINCA KEYFNE SAHA KAPATIYORLAR

Derbide tribüne gönderildii pozisyonla ilgili açklama yapan enol Güne, Önümde olan pozisyonda faul yoktu. Hakeme artistlik yapyor, niye faul veriyorsun dedim. Küfretmeye müsait milletiz. ahsma küfür edilince sorun yok, bakasna küfür edildii zaman sknt oluyor. Hiçbir ekilde savunulmaya ihtiyacm yok. Pozisyonda geri döndüm. Ne söylediimi bilmiyorum, söylenerek geri döndüm. Tribüne çkarken ana avrat küfrettiler. Saha kapatmaya geldii zaman keyiflerine göre oluyor. Azmdan küfür çkyorsa tasvip etmem. Hakeme tepkim vard ama küfür yoktu açklamasnda bulundu.

CENK TOSUN: KARILAMAYI KAZANIP 6 PUANA YÜKSELMEY VE GRUPTA LDERL SÜRDÜRMEY STYORUZ

Genç, dinamik ve koan bir takma kar mücadele edeceklerini belirten Cenk Tosun, Yarn büyük ve zor bir karlamaya çkacaz.. Derbi maçnn etkilerini üstümüzden attk. Herkes yüzde yüz hazrland. Porto maçndan sonra bu karlamay kazanp 6 puana yükselmeyi ve grupta liderlii sürdürmeyi istiyoruz. Leipzig son 2 sezonda önemli iler yapt. Genç, dinamik, çok koan bir ekip. Taktikleri hocamzdan aldk açklamasnda bulundu.

Ana Sayfaya Git