Senvar ”destek yok başarı var”

Ergani Gençlerbirliği’nin kurucularından ve Erganispor kulüp Başkanı Senvar, sitem dolu açıklamalarda bulundu.

Haberler 28.02.2017 - 10:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ergani Gençlerbirliinin kurucularndan ve Erganispor kulübü bakan Ekrem Senvar, her alanda baarl olmalarna ramen destek göremediklerini söyledi. Senvar, konuya ilikin yapt açklamada, öyle dedi:

ki kulübü birden yönetiyoruz. ki takmmz da Diyarbakr Süper Amatör Liginde ampiyonluk mücadelesi veriyor. Alt yapya büyük önem veriyoruz, takmlarmzn tamam kendi bünyemizde yetien Erganili gençlerden oluuyor. ki kulübün birçok ya kategorisinde takm var. Bu alanda baarl olan emektar antrenörlerle çalyoruz. Diyarbakrda profesyonel takmlara en fazla oyuncu veren kulüpleriz.

DESTEK BEKLYORUZ

ki oyuncumuz hem Trabzonspor hem de genç Milli takmlarda oynuyor. Tek amacmz gençlerimizin ve ilçemizin sporda hak ettii yere gelmesidir. Bizden daha fazla gücü olan kulüpler liglere katlamazken, biz iki kulüp olarak katlarak hem zirveyi zorluyoruz hem de oyuncu yetitiriyoruz.

Maalesef bu baar ve emee karn istediimiz destei alamyoruz. Maddi destek konusunda yalnz braklyoruz. Zor artlarda mücadele ederek ayakta duruyoruz. Bu kadar emein ve baarnn karl bu deildir. mkan olan kurumlar ve kiilerden destek beklemek hakkmzdr.

Ana Sayfaya Git