Serdar Aziz: "Bülent Korkmaz gibi efsane olmak isterim"

Sezon başından beri sakatlık yaşayan ve 2 haftadır forma giymeye başlayan Serdar Aziz, Kasımpaşa maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberler 03.12.2016 - 10:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Serdar Azize öncelikle Fenerbahçe maçndaki hatas hatrlatld. Baarl stoper bu soruyu, Fenerbahçe maçndaki hata geride kald onu unutmam gerek. Üzüldüm tabi. Ancak geçmile yaanmaz önümüze bakp en iyisini vermek zorundayz karln verdi. Serdar Aziz çeitli sorulara u yantlar verdi:

nsan neye bakarsa onu öyle görüyor. Sergio Ramos dünyann en iyi stoperlerinden birisi. Ona benzetilmek çok iyi. Benim hayalim de onun gibi oynamak. Oynadkça daha iyi olacam. çok çalyorum. Uzum zamandr oynamadm için ekstra antrenmanlar yaparak bu duruma gelebildim. Takm arkadalarm, hocalarm, kulübüm bana yardmc oldu. u an istediim Serdar gibi deilim ama çok daha iyi olacama inanyorum. Galatasaray gibi dünya kulübünün böyle basit hatalarla gol yememesi gerekiyor. Takm olarak çalyoruz. Defans yapmak önde balyor, sadece 4 kii ile defans olmuyor. Antrenmanlarda iyi çalyoruz ama baz maçlarda karln alamadk. Bütün takm iyi çalyor, hiçbir eyden korkmuyor. Sonuçta böyle basit hatalardan gol yemememiz gerekiyor. Ben agresif bir oyuncuyum. Sonuç itibari ile sar kart görmem çok normal. Haksz kart gördüüm anlar da oldu ama hakemlerin bu ligde ii çok zor. Hakemlere bazen ben de sinirleniyorum ama sayg duymamz gerek. Yöneticilerimizde bazen isyan ediyor ama bunu idare etmek gerek. Türkiye ligi üst düzey lig, hakemlerin de etkisi olduuna inanyorum. çok kolay fauller veriliyor bu yüzden ben de kolay kart görüyorum. Yine de hakemlere çok yüklenmemek gerektiini düünüyorum.

GALATASARAY HER ZAMAN AMPYONLUK YARIINDA OLAN BR KULÜP

Buraya transfer olmadan önce Galatasaraydaki takmdal aratrdm. Selçuk aabey ile Semih ile konutum. Onlar bana takm arkadalnn çok iyi olduunu ve kulübün çok iyi olduunu söylediler. Burada ortam yazlan çizilenler gibi deil. Yerli ve yabanc oyuncularn diyalou gayet iyi. Ayn dili konumasak bile yabanclarla beden dili olarak çok iyi anlayoruz. Galatasaray her zaman ampiyonluk yarnda olan bir kulüp. Bu sene de böyle. Koptuumuzu hiç düünmüyorum. Sadece Fener maçnda kötü oynadk. Fenerbahçede çok iyi oynamad. nallah Kasmpaa maçn kazanrsak daha iyi duruma geleceiz.

Bursaspor kulübüne bana verdikleri deer ve destek için teekkür ederim. Alt yapsndan yetiip, transfer oldum. Tepki gelmesine alktm. Tepki oldu bunu haketmesem de canlar sa olsun.

BÜLENT KORKMAZI ÖRNEK ALIYORUM

Bülent Korkmaz Hoca ile Bursada çalma ansm oldu. O bir efsane idi, onu kendime örnek alyorum. Popescuyu deil Bülent Korkmaz kendime örnek alyorum. Onunla kyaslanmak gurur verici. Dilerim onun gibi Galatasaray efsanesi olurum.

u an sa stoper oynuyorum, gerekirse sol stoper de oynarm.

GALATASARAY GEçEN SENE KÖTÜ BR SEZON GEçRD

Bir takmda en az deien yerin defans bölgesi olmas gerektiini düünüyorum. Geçen sene Galatasaray kötü bir sezon geçirdi. Bir ey kötü giderse konsantrasyonunuz dalyor, toparlamanz zor oluyor. Semih, Chedjou herkes çok iyi çalyor Savunma uyumunu yakalamamz gerekiyor. Bir an önce o uyumu yakalayacaz.

ZOR GÜNLERM GERDE KALDI

Benim sakatlm 5 aydan fazla sürdü. Geçen sene sezonun bitmesine 4 hafta kala balad. Zor bir dönem yaadm. Zor günlerdi. Dardan baz eyleri daha iyi gördüm. Neler yapmak gerektiini daha iyi anladm. Ailem, eim ve kulübüm bana çok iyi destek oldu. Bana Hamit aabey 4 numaray verdi. Al bu formay 10 yl baar ile giy dedi. Ona da bu destei için teekkür ediyorum. Zor günlerim geride kald.

Ana Sayfaya Git