Serdar Gürler: "Camp Nou tuvaletinde ağladım"

Kariyerini Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de sürdüren başarılı kanat oyuncusu Serdar Gürler, Huesca formasıyla çıktığı Barcelona karşılaşması öncesi mutluluk gözyaşı döktüğünü söyledi.

Haberler 23.04.2020 - 10:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Burak Aknn yönetimindeki Spor Arenann Instagram canl yaynnda Uur Yapcnn sorularn yantlayan Gürler, Bunu ilk kez açklyorum. Barcelona maçnda Camp Nouda tuvalete gidip alamtm. Maçtan önce soyunma odasna gidip aladm ifadelerini kulland.

Süper Ligde Göztepe formas giyen milli yldz Serdar Gürler, koronavirüs nedeniyle futbola verilen arada karantina günleri, kariyeri ve gelecek planlamasna dair açklamalar yapt.

Bir dönem La Ligada Huesca formas giydii dönemde Barcelona maçna ait bir ansn da paylaan Gürler, Hürriyetin bünyesindeki Spor Arenann Instagram canl yaynnda karlamas öncesinde mutluluk gözya döktüünü belirtti.

LGN BALAMASINI DÖRT GÖZLE BEKLYORUZ

Karantina günlerinde formunu korumak için çalmalarn evden sürdürdüünü belirten Gürler, Elimizden geldii kadar çalyoruz. Evde çalmak skmaya balad... Öncelikle çocuklarmla daha çok vakit geçiriyorum. Anne olmak çok zormu, çocuklarla uramann zor olduunu imdi daha iyi anlyorum. Biz her zaman darya çkmaya alknz. nsan görmek için markete gidiyoruz, bahane olarak. Markete günde iki kere gidiyorum hava almak için (gülerek). Evde gerçekten çok sklyoruz. Evde bulunduum zamanlar çocuklarmla oyun haline çevirmeye çalyorum. Bize gelen hiçbir ey yok. Onlar bizden daha hakimler. Bizde ligin balamasn dört gözle bekliyoruz. Bu süreçten sonra en az bizim dört haftaya ihtiyacmz olacak. Tamam, evde antrenman yapyoruz ama kardiyo olarak eksiimiz var. Kondisyon çok farkl, üç idmana çkmazsan hissediyorsun. dedi.

LHAN HOCAYLA Y BR çIKI YAKALADIK

Göztepenin baarl teknik direktörü lhan Palutun sosyal mesafeyi korumak artyla tesislerde çallabilir yönündeki açklamasyla iligili olarak Gürler, Benim böyle bir eyden haberim yok (gülerek). Tesisin içine girmek yasak. Geçen gün bizi tesisin içine almadlar, güvenlikçiler. Kötü bir dönemimiz vard. Ama bütün takmlarda olan bir ey. Bu düüün üstesinden erken geldiimizi düünüyorum. lhan hoca geldikten sonra 6-7 maç yenilmedik. yi bir çk yakaladk. Geçen sezon büyük sknt çekmitik.

GÖZTEPENN YEN EV AçILDI

Ligdeki durumlaryla alakal olarak tüm maçlarn kazanmay hedeflediklerini belirten baarl oyuncu, Biz yukarya bakmaya çalyoruz. 37 puandayz. Bizim en büyük hedefimiz ilk 5e girmek. Geçenlerde okudum, Fenerbahçenin eski bakan, Fenerbahçe tüm maçlar kazanabilirse ampiyon olabilir, demi, bizim de öyle bir hedefimiz var, tüm maçlar kazanmak ama ampiyonluk için gerçekçi olmak lazm. ifadelerini kulland.

Amacnn Milli Takm formasn giymek olduunu belirten Gürler, Milli Takma çarlmasaydm bile benim motivasyonum dümez. Hiçbir zaman Milli Takma gitmediim için üzülüp futboluma yanstmadm. Amacm her zaman o anl formay giymektir. dedi.

G.SARAY VE TRABZONSPOR DDASI...

Göztepede gösterdii baarl performansla ad sk sk Galatasaray ve Trabzonspor ile anlan Gürler, transfer iddialar için, Göztepede mutluyum. Göztepede yarm kalm hayallerim var. Bu sene toparladk, Avrupay zorlayabiliriz belki. lk niyetim takmda kalmak; ama transfer söylentileri tabii ki de çok doal. Benim kafam u an Göztepede, 8 maçm daha var, anlarz anlamayz orasn Allah bilir. Ben gereken fedakarl yapcam... Benim olduum yerde ufak meblalar söz konusu olmaz çok büyük farklar olmazsa... lk amacm takmda kalmak ama bakanm ya da yöneticilerim baka bir ey düündüyse herkes kendi yoluna bakar. eklinde konutu.

TEKLFLER VAR

Kendisine yönelik tekliflerin olduunu belirten Gürler, Menajerimin söylediine göre bana gelen teklifler var. sim veremem ama gelen teklifler var. dedi.

EN çOK ZORLAYAN MUSLERA

Galatasarayn Uruguayl kalecisi Fernando Muslerann kendisini en zorlayan kaleci olduunu belirten milli futbolcu, Beni en zorlayan kaleci Muslera. Galatasaraya kar penalt kazandk, topun bana geçtim ve Muslera kurtard. Maç sonu yanma gelip, Ben seni izledim, attn yeri deitirmedin, demiti. sözleriyle deneyimli kaleciyle arasnda geçen bir ansn paylat.

Ana Sayfaya Git