Sergen Yalçın transfer listesini yönetime sundu

Evkur Yeni Malatyaspor’da yeni teknik direktörün Sergen Yalçın olarak açıklanmasının ardından transferde izlenecek yola dair detaylar da netleşmeye başladı.

Haberler 11.06.2019 - 01:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçen sezon Alanyasporda baarl bir dönem geçiren Sergen Yalçnn transfere 6 milyon Euroluk bir bütçe ayrlmas yönünde yönetime rapor sunduu bildirildi. Genç teknik adamla 2 yllk sözleme imzalayacak olan sar-krmzl yönetimin Yalçnn bu teklifine yeil k yakt ve transfer için kollar svad örenildi. Yeni sezonda 3 kulvarda birden mücadele edilecek olmasndan dolay alternatifli bir kadro kurmay planlayan Evkur Yeni Malatyaspor yönetiminin Sergen Yalçnn sunduu listedeki isimlerle de önümüzdeki günlerde görümelere balayaca ifade edildi.

Bu arada sar-krmzl yönetimin 1-2 gün içerisinde yeni teknik direktörüyle basn önünde resmi sözleme imzalayaca kaydedildi.

Sergen Yalçnn Evkur Yeni Malatyasporda birlikte çalaca teknik ekibindeki isimler de netleti. Yalçnn ekibinde Murat ahin (Antrenör), çada Atan (Antrenör), Murat Kaytaz (Analiz), Levent Açl (Kaleci Antrenörü), Giovanni Melchiorre (Kondisyoner) ve Gürsoy Yalçnn (Maç izleme) görev alacaklar belirtildi.

Ana Sayfaya Git