Sergen Yalçın: Keşke gücümüz olsa da Talisca'yı alabilsek

Sergen Yalçın, ''Keşke öyle bir gücümüz olsa, pozisyon oluşsa da Talisca'yı alabilsek'' dedi.

Haberler 01.04.2020 - 10:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beikta Teknik Direktörü Sergen Yalçn, siyah-beyazl kulübün Instagram hesabnda Zafer Alagöz ile canl yayna katld.

Sergen Yalçn, Beiktan eski futbolcusu Anderson Taliscann çok yetenekli bir futbolcu olduunu ifade ederek, Futbolculuu ile ilgili söylenecek bir ey yok. Yetenei müsait, orta sahada oynayp ofansif katk yapan, ceza sahasna giren, sonuçlandran, skor katks yapan, maç kazandran bir oyuncu. Taliscay kim takmda görmek istemez. artlar u anda çok salkl deil ekonomik olarak. Ne olaca da belli deil. Keke öyle bir gücümüz olsa, pozisyon olusa da alabilsek. Benim olur dememle olacak bir ey olmad için pek de bir ey söyleyemiyorum. Keke alabilsek eklinde konutu.

TALSCANIN çNDE KAZANDII PARAYI TÜRKYEDE ÖDEYECEK TAKIM ZOR BULUNUR

Siyah-beyazl bir çok taraftardan takma dahil edilmesi üzerine isimler geldiini dile getiren Sergen Yalçn: Her istediimiz oyuncuyu alamyoruz. Biz de isteriz Fabriyi alalm, öbürünü de alalm diye. Taliscann çinde kazand paray Türkiyede ödeyecek takm zor bulunur. Bu iler öyle kolay deil. O gitsin

bu gitsin diyorlar. Play-Stationda takmlar kuruluyor ya, normal hayat da öyle zannedenler var diye konutu.

LGN TESCL NSANLARI TATMN ETMEZ, KMSE MUTLU OLMAZ

Sergen Yalçn, koronavirüs salgn sebebiyle ara verilen ligin u anki haliyle tescil edilmesinin salkl olmadn belirterek, Ligin tescili insanlar tatmin etmez, kimse mutlu olmaz. Böyle bir durumda aadaki takmlar ne yapacak. Bunun salkl olduunu düünmüyorum. Bu olaylarn aylarca böyle gidecek hali yok. Belki ksa bir süre sonra çaresi bulunacak. Nisan ay maçlarn oynanmas için zor görünüyor. Hastalk düüp hayat normale dönerse mays 15, haziran 15 gibi oynanabilir. Bu bir ekilde sonuçlandrabilir. u an alnacak karar için erken. Aceleci bir karar vermeden beklemek ve hayatn normale döndüü bir dönemde karar vermek daha salkl olur diye düünüyorum dedi.

BENM YAPTIRIMDA BULUNMAM SÖZ KONUSU DEL

Avrupa kulüplerinde futbolcularn maalarnda indirime gidilmesinin siyah-beyazl kulüpte de yaanp yaanmayaca sorulan Sergen Yalçn, Bu yönetimsel bir konu. Bakan ve yönetimin alanna giren bir konu. Benim yaptrmda bulunmam da söz konusu deil. Bakan ve yönetimin oyuncularla görüeceini düünüyorum. Bizimkiler ne ister, nasl bir indirim ister bu konuyla ilgili yorum yapmam zor diye cevap verdi.

HAKEMLER ARASINDAK KONUMAYI KAMUOYUNA YANSITMAK DORU DEL

Tecrübeli teknik adam, Video Yardmc Hakem Sistemi (VAR) ile ilgili ise hakemlerin arasndaki görümelerin kamuoyuna yanstlmasnn doru olmayacan ifade ederek unlar dile getirdi: Hata oluyor ama biraz fazla oluyor. Maçlarn kaderini etkiliyor, skora etki ediyor. Doal olarak herkes serzenilerde bulunuyor. VAR ofsaytta çok iyi. ki taraf arasndaki konumay herkesin dinlemesi salkl deil. Bazen çok kötü oynuyoruz. Ben de ekibimle konuuyorum niye böyle oldu diye. Bu özeletiriyi kameraya çekip yaynlasak siz de bilin desek doru olmaz. Hakemler de muhtemelen kendi aralarnda baz konumalar yapyorlar. Kendi aralarnda deerlendiriyorlar. Bu sefer bunun üzerinden gideriz. Biz yarglamay çok seviyoruz. Her eyden sonuç çkarmaya çaltmz için bu hakem camiasn da skntya sokar. Ölümcül olmasa hatada sorun yok. Futbol doal bir oyun. Hakem de oyuncu da hata yapacak.

CÜNEYT çAKIR ÜST DÜZEY BR HAKEM

Yalçn, FIFA kokartl hakem Cüneyt çakr ile ilgili olarak ise Cüneyt hoca üst düzey bir hakem. ampiyonlar Liginde yönettii maçlarla Türkiyede yönettii maçlar biraz farkl dedi.

Ana Sayfaya Git