Seri bitiren takım Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir'in 31 maçlık iç sahadaki yenilmezliğini bitiren Fenerbahçe, son yıllarda rakiplerinin yakaladığı serileri sonlandırmasıyla dikkati çekiyor.

Haberler 13.02.2018 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

3. stanbul Baakehir Fatih Terim Stadnda Medipol Baakehiri 2-0 yenen sar-lacivertliler, rakibinin Süper Ligde iç sahadaki 701 günlük namalup unvanna son verdi.

Fenerbahçeyle karlaana kadar iç sahada 31 resmi maçta taraftarnn önünde 24 galibiyet elde eden, 7 maçta beraberlik yaayan Medipol Baakehir, sar-lacivertli takm karsnda serisini devam ettiremedi.

- Medipol Baakehirin 28 maçlk serisini de bitirmiti

Fenerbahçe, geçen sezon Medipol Baakehirin Süper Ligdeki 28 maçlk namalup serisini de bitirmiti.

Süper Ligde evinde ve rakip sahalarda oynad maçlarda 28 maçlk yenilmezlik serisi yakalayan Abdullah Avcnn örencileri, geçen sezonun 18. haftasnda deplasmanda Fenerbahçeye tek golle malup olmu ve namalup unvann Kadköyde brakmt.

- Vodafone Parkta tek kazanan takm

Fenerbahçe, Beikta yeni stad Vodafone Parkta u ana kadar yenen tek takm konumunda bulunuyor.

Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupas son 16 turunda konuk olduu Beikta 1-0 yenerek eleyen Fenerbahçe, rakibini yeni stadnda 18 maç sonra yenen ilk takm oldu. Beikta, bu maçtan sonra yeni stadnda bir daha taraftar önünde hiçbir kulvarda yenilgi yüzü görmedi.

- Atiker Konyasporun serisine de son verdi

Fenerbahçe, Atiker Konyasporun da iç sahadaki yenilmezlik serisini noktalamt.

Yeil-beyazl ekip, geçen sezon Fenerbahçeyle karlaana kadar Konyada ligde 18 maçlk yenilmezlik serisi elde etmiti. Atiker Konyasporu deplasmanda 1-0 yenen ve iç sahadaki önemli serisine son veren takm yine Fenerbahçe olmutu.

- Feyenoord da ilk Fenerbahçeye taklmt

Fenerbahçe, Türkiyedeki seri bitirme alkanln geçen sezon Avrupaya da tamt.

Sar-lacivertliler geçen sezona lig, Avrupa ve Hollanda Kupasnda ald 9 galibiyetle balayan Feyenoorda dur dedi. UEFA Avrupa Liginde karlat rakibini 1-0 yenen Fenerbahçe, Feyenoorda ilk yenilgisini tattrmt.

- Hedefte yine Beikta var

Sar-lacivertliler, Beiktan Süper Ligde iç sahada 37 maçlk yenilmezlik serisini 23. haftada oynayaca derbide bitirmeye çalacak.

Siyah-beyazl takm, alts 3. stanbul Baakehir Fatih Terim Stad, biri Atatürk Olimpiyat Stad, 30u da Vodafone Parkta olmak üzere ev sahibi sfatyla oynad son 37 lig maçnda 30 galibiyet ve 7 beraberlik ald.

Vodafone Parkta, dier kulvarlar da hesaba katldnda rakibine ilk malubiyeti tattran takm olan sar-lacivertliler, Beiktan bu serisini de bitirmek için 23. haftada Dolmabahçede mücadele edecek.

Ana Sayfaya Git