Serkan Asan, karantina günlerini anlattı

Trabzonspor'un genç sağ bek oyuncusu Serkan Asan, koronavirüs tedbirleri kapsamında evde geçirdiği karantina günlerini anlatırken, en yakın zamanda futbola kavuşma temennisinde bulundu.

Haberler 10.04.2020 - 01:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesaplarndan yaynlad videoda koronavirüs tedbirleri kapsamnda köydeki evinde geçirdii karantina günlerini anlatan ve temennilerini dile getiren Serkan Asan, u ifadeleri kulland:

Havalar güzel olduu zaman çkp kapnn önünde oturmak, günelenmek güzel oluyor. Etraf görme ansmz oluyor, doayla iç içeyiz. Normalde antrenmanlar olduu zaman 11de uyuyorum. Evde karantinada olduktan sonra bu 12-1 gibi olmaya balad. Ailemle de biraz vakit geçiriyorum, erken uyuyamyoruz. Sabah kalktmda ailemle kahvalt yapyorum. Kondisyonerimiz Gökhan hocann gruba att bireysel çalmalar yapmaya çalyorum. Kulübümüzün gönderdii aletlerle çalmalarmza devam ediyoruz. Günde iki antrenman yapyoruz. Sabah kou, akam arlk antrenman oluyor.

SERKAN KARANTNA GÜNLER

Sabah kalktktan sonra 1 gibi antrenmanm yapyorum. Yemeimi yedikten sonra 1-2 saat odamda yatyorum. Hava güzelse sonra kapnn önüne çkp annem babamla beraber oturuyorum. Akam saat 7-8 gibide kuvvet antrenmanm yapyorum. Evde bireysel antrenmanmza devam ediyoruz ama takmla çalmak çok ayr, çok güzeldi. 15-20 gündür ayryz. Takmla beraber olmay sabrszlkla bekliyorum. nallah ülkemiz, dünya bu zor günleri atlatr. En yakn zamanda en sevdiimiz futbolumuza kavuuruz. Bu süreçte herkesin evinde kendine, ailesine vakit ayrmasn diliyorum. Herkesin bunun bilincinde olmas gerekiyor. Salk gidince geri gelmiyor. nallah bu zor günleri atlatr, eski mutlu, huzurlu, herkesin darda dolaabildii günleri bekliyoruz. nallah bu günlere geliriz.

Ana Sayfaya Git