Siirtli boksörler Türkiye Boks Şampiyonası’na hazırlanıyor

Siirtli 9 boksör, Nevşehir’de yapılacak olan Türkiye Kadınlar Boks Şampiyonası hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Kadın boksörler, kente şampiyonlukla dönmek istiyor.

Haberler 03.01.2018 - 10:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Boks Federasyonu tarafndan 20 Ocak 2018de Nevehirde düzenlenecek olan Türkiye Kadnlar Boks ampiyonasna katlacak olan Siirtli 9 boksör, çalmalarn youn bir ekilde sürdürüyor. Antrenmanlarn aksatmadan sürdüren kadn boksörler, turnuvadan ampiyonlukla dönmek istiyor.

ampiyonaya iddial bir ekilde hazrlandklarn söyleyen Yardmc Antrenör smail Akyürek, Kadn sporcularmz Nevehirde yaplacak olan yldzlar boks ampiyonasna çok iyi hazrland. ampiyonaya ksa bir süre kalmas nedeniyle çalmalarmz sklatrdk. Hedefimiz kzlarmzn Türkiye ampiyonu olmalardr. Amacmz kzlarmzn müsabakalardan ampiyon dönerek ilimizi en iyi ekilde temsil etmeleridir. Kadn boksörlerimizin yaplacak olan ampiyonadan iyi dereceler alp ilimizi en güzel ekilde temsil etmeleridir dedi.

Sporcu Perihan Sabun, 6 aydan beri boks yapmaktaym. Nevehirde yaplacak olan ampiyonaya hazrlanyorum. Hedefim Türkiye ampiyonu olarak ilimizi en iyi ekilde temsil etmek diye konutu.

Esma Özdemir (14) ise, küçüklükten beri hayalini kurduu boksta Avrupa ve dünya ampiyonluklar dereceleri alarak Türk bayran göndere çekmeyi hedeflediini söyledi. Özdemir, u anki hedefim Türkiye ampiyonu olmak. nallah bu hayalime kavuurum ifadelerinde bulundu.

Ana Sayfaya Git