Siirt'te başarılı sporculara para ödülü

15 Kasım'da Isparta'da yapılan Bedensel Engeliler Türkiye Yüzme Yarışmasında 100 metre kurbağalamada derece yapan Şan Erten ve Hacı Çağlar, 10 Kasım'da Ordu'da yapılan Atatürk Anma Yol koşusu genç bayanlarda Özlem Oysal, Fatma Bizek, Nurcihan Oysal ve Esra Oysal'a ödül verilmesi için Gençlik ve Spor Müdürlüğü Tesisnde program düzenlendi.

Haberler 28.11.2019 - 10:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Müdür Hüsam Olgaç, sporcular baarlarndan dolay kutlayarak ödüllerini teslim etti.

Yüzme antrenörü Halil Ta, Türkiye dereceleri elde eden bedensel engelli an Erten ve Hac çalarn gelecek adna umut vadettiini söyledi.

an ve Hacnn milli takma katlarak uluslararas dereceler elde etmeyi hedeflediini kaydeden Ta, an 100 metre kurbaalamada Türkiye birincisi, 100 metre srt üstünde Türkiye ikincisi oldu. ann hemen ardndan Hac da ikinci geldi. Baarl sporcular kutluyorum. dedi.

Atletizm Antrenörü Aslan çakmak da yetenek taramasnda kefedilen Siirtli atlet kzlarn katldklar her yarmadan derece ile ayrldklarn belirtti.

Bedensel Engelli an Erten ise Orduda yaplan yüzme yarmasna katlan tüm sporcular geride brakarak madalya almann mutluluunu yaadn kaydetti.

Ana Sayfaya Git