Silopi'de öğretmenlerin katılımıyla voleybol turnuvası

Şırnak'ın Silopi ilçesinde öğretmenlerden oluşan 20 takımın katılımıyla düzenlenen voleybol turnuvasında dereceye girenlere ödülleri 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde verilecek.

Haberler 24.11.2016 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silopi ilçesinde öretmenlerden oluan 20 takmn katlmyla voleybol turnuvas düzenlendi.

lçede terör olaylar nedeniyle öretmenlerin yaad skntlar, salanan huzur ortam sayesinde sona erdi. Güven ortamnn tesis edilmesiyle öretmenler, çeitli sosyal etkinliklerde bulunabiliyor.

PKKl teröristlerin kazd çukur ve kurduklar barikatlarn güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonlarla kaldrld ilçede, 24 Kasm Öretmenler Günü dolaysyla Gençlik Hizmetleri ve Spor lçe Müdürlüünce düzenlenen voleybol turnuvasna lise ve ortaokullarda görevli 170 öretmenden oluan 20 takm katld.

Silopi Spor Salonunda düzenlenen turnuvada dereceye giren takmlara, 24 Kasm Öretmenler Gününde kupalar törenle verilecek.

Turnuvaya katlan öretmen Arzu Klçolu, ilçeye gelmeden önce ön yarglar olduunu ama geldikten sonra güvenli olduunu gördüünü söyleyerek, Gece dar çkabiliyoruz. Hatta turnuva bile düzenleyebiliyoruz. Her ey yolunda. dedi.

Öretmen Sercan Sevlen de 3 yldr ilçede görev yaptn, geçen yl yaanan skntlarn ardndan bu yl böyle güzel etkinlikler ile öretmenlerin elendiini belirtti. Sevlen, turnuvay düzenleyenlere teekkür etti.

Ana Sayfaya Git