Silopili gençler Fenerbahçe U17 alt yapı takımı ile karşılaştı

1960 Silopispor Kulübü U17 altyapı grubu oyuncuları İstanbul Kadıköy'de Fenerbahçe U17 alt yapı grubu ile karşılıklı maç yaptı. İlk yarı 1960 Silopispor'un 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlanırken, maç Fenerbahçe U17 takımının 6-1'lik galibiyeti ile sona erdi.

Haberler 19.10.2019 - 11:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Slopi 1960 Silopispor U17 altyap grubunda oynayan gençler, Silopi Kaymakaml ile rnak Ticaret ve Sanayi Odas Bakanl sponsorluunda stanbulun yolunu tuttu. Takm teknik direktörü Suat Tülonun yürüttüü proje kapsamnda stanbula gelen sporcular, Fenerbahçe U17 alt yap grubu ile karlkl maç yapt. Kardeliin pekitii maçta, 90 dakika boyunca top koturan gençler, maç sonras duygularn aktard.

Fenerbahçe U17 alt yap grubu oyuncularndan Melih Bostan 1960 Silopispor U17 alt yap grubu ile dostluk maç yaptklarn belirterek, oyuncu arkadalarna teekkür etti.

Fenerbahçe U17 alt yap grubu oyuncularndan Kaan Öztürk de her iki takm adna güzel bir maç olduunu ve her iki takmn oyuncularna teekkür ettiini söyledi.

Fenerbahçe U17 altyap grubu teknik direktörü Serkan Yein güzel bir organizasyon olduunu, saha içerisinde güzel bir oyun oynandn ve çocuklarn çok heyecan dolu olduunu söyledi. Serkan Yein öyle konutu:

Güzel dokunular yapmak istiyoruz aslnda ülke futbolu adna. Bugün rnak kabul ettik, yarn bakalar gelecek, bizler gideceiz. Amacmz Türk futbolunu doru bir ekilde ilerletebilmektir. Amacna ulamtr diye düünüyorum bu organizasyon. Biz çok mutlu olduk onlar burada görmekten.

1960 Silopspor Kulübü U17 altyap grubu oyuncularndan Mehmet Aktog kendisinin Fenerbahçeli olduunu ve tuttuu takmn oyuncular ile oynamann iyi tecrübe olduunu belirtti.

1960 Silopispor Kulübü U17 alt yap grubu teknik direktörü Suat Tülo ise, Fenerbahçe alt yaps ile maç tuttuk. nanlmaz heyecanlandlar çocuklarmz. Biz de onlarn heyecanna ortak olmaya çaltk. Sonuçta Fenerbahçe gibi köklü bir kulüple maç yapt çocuklar. Hayallerini gerçee dönütürdüler. stediimiz performans sergilediler. Bizim için önemli olan çocuklarmz buraya getirip maç yaptrmakt. Bizim çocuklarmz ile burada yaayan çocuklar arasndaki tek fark burada yaplan tesislerdir. Yoksa herhangi bir fark yoktur. Bizler de bölgemizde bu tür tesislerin olmasn cani gönülden istiyoruz. Bizlere buraya gelmemiz için destek sunan Kaymakammz Sezer Ikta ve rnak Ticaret ve Sanayi Odas Bakan Osman Gelie teekkür ediyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git