Silopili kızların voleybol başarısı

ŞIRNAK Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası küçük kız voleybol turnuvasında Silopi ilçesi Dicle Ortaokulu İl birincisi oldu. Turnuvada 1'inci olan takım, Şırnak’ı Adıyaman’da temsil edecek.

Haberler 11.01.2018 - 10:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnak Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüünce düzenlenen okullar aras küçük kz voleybol turnuvasna Silopi ilçesinden 5 takm katld. rnak merkezde yaplan turnuvada finale kalan her iki takmn Silopiden çkmas üzerine final maç Silopi Kapal Spor Salonunda gerçekletirildi. Turnuva maçna Silopi Gençlik Hizmetleri ve Spor lçe Müdürü Adil Özer, okul müdürleri ve örenciler katld. Silopi Vatan Ortaokulu ve Silopi Dicle Ortaokulu arasnda oynanan final maçn 2-0lk üstünlükle kazanan Dicle Ortaokulu Kz Voleybol takm l ampiyonu oldu. l birincisi takm 1-4 Mart 2018de Adyamanda düzenlenecek bölge finallerinde rnak temsil edecek. Kz örenciler ampiyonluk düdüü ile birlikte takm antrenörlerinin yanna giderek dairesel hareketler ile sevinç gösterisi yapt. Ödül töreninde örencilere madalya ve kupalar teslim edilerek toplu fotoraf çektirildi.

KIZLARIN VOLEYBOL BAARISI

Silopi Dicle Ortaokulu örencilerinden Medine Ürün, Önce zorlandk ama sonradan da onlarn önüne geçtik ve kazandk. imdi de bölge ampiyonasna gideceiz. Oralarda da inallah kazanrz. dedi. Silopi Gençlik Hizmetleri ve Spor lçe Müdürü Adil Özer ise, öyle konutu:

2017-18 eitim öretim ylnda bu sene okul sporlarnda ilçemiz büyük bir baar göstermitir. Voleybol turnuvasna 5 takmmz katld. Ligde ilçemizi temsil etmek üzere 2 takmz rnaka gitmilerdi. rnakta Cizre, dil ve merkez takmlar ile yaplan müsabakalarda bu iki takmmz il finalini oynama hakk kazanmtr. Bu finali Silopi ilçesinde yaptk. Birinci Silopi Dicle lköretim okulumuz, kinci Silopi Vatan lköretim okulumuz olmulardr. Bu okullarmz ileriki tarihlerde rnak temsilen müsabakalara katlacaklardr.

Ana Sayfaya Git