Silvan 21 Spor kazanmayı bildi

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Silvan 21 Spor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Diyarbakır Yolspor'u 1-0 mağlup etti.

Haberler 01.10.2019 - 10:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Taraftarn youn ilgini gösterdii maçta seyircisinin destei ile Silvan 21 Spor maça iyi balad. Karlkl ataklarla geçen maçn ilk yarsnda gol sesi çkmaynca ilk yar 0-0 sonuçla bitti. kinci yarda hzl ve daha atak oynayan Silvan 21 Spor yakalad saysz pozisyonlar deerlendiremedi. Dakika 87de Silvan 21 Spor ceza alann dnda kullanlan serbest vuruu iyi deerlendiren Hasan topu alara gönderdi. Bu dakikadan sonra her iki takmnda çabas sonucu deitirmedi. Silvan 21 Spor konuk ettii Diyarbakr Yolsporu 1-0 yenerek ilk maçn galibiyetle kapatt.

Silvan 21 Spor Teknik Direktörü hsan Kzl, Süper Amatör Futbol Liginin ilk maçmzda galibiyetle sonuçlanmas ile ilgili öncelikle bütün futbolcularm kutluyorum. Yeni bir takmz Silvan için herkes elini tan altna koymaya balad. Transfer çalmalarmza geç baladk. Bütün takmlar transferlerini yapm iyi birer hazrlk dönemleri geçirdi. Ancak biz Silvan 21 Spor olarak sezona geç baladk. Hiç bir hazrlk dönemimiz olmad. Kendi sahamzda misafir gibiyiz. Burada idman yapma ansmz yoktu. Bir çok çalmamz Diyarbakrda yaptk. nallah bu hafta her eyi tamamlam olacaz. Kulüp binamzda çalmalar tamamlama aamasna geldi. Bir takm için tesisleme çok önemlidir. Silvan köklü bir geçmie sahip olan bir ilçedir. lçeye yakr bir takmn olumas için de bakanlarmz ve heyetimizle birlikte çalmalar devam ediyor. Bugünkü maça gösterilen ilgiden dolay da tüm taraftarlarmza teekkür ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git