Silvanspor da İlhanlı Grupta

Tuzlaspor, Diyarbekirspor ve Mezopotamyaspor’u bünyesinde bulunduran İlhanlı grup, geçtiğimiz günlerde BAL takımlarından Bismil 21Spor’un yönetimini de devralmıştı. Bu kulüplere bir zamanlar 3.Lig’de mücadele etmiş olan Silvanspor da dahil oldu. Silvanlı olan Feyzi İlhanlı’nın talebiyle Süper Amatör Futbol Ligi’nde yer alan Silvanspor da grubun bünyesine dahil edildi.

Haberler 08.08.2019 - 12:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Feyzi lhanlnn imzasyla yaplan açklamada grubun bünyesine dahil edilen kulüplerle beraber Altnordu modelinin bölgede hayata geçirilmek istendii dile getirildi.

Maçlar Bismil Ve Silvanda Oynanacak

Açklamada,Yaptmz görümeler sonucunda doup büyüdüümüz memleketimizin spordaki yarm asrlk temsilcisi ve bir zamanlar 3.Ligde mücadele etmi olan Silvansporumuzun yönetimini devralm bulunmaktayz. Grubumuzun bünyesine aldmz Bismil 21Spor ve Silvansporun yönetimleri Bismil ve Silvandaki deerli yöneticilerden oluturulacak,her iki takmmz da maçlarn Bismil ve Silvanda oynayacaktr. Amacmz bir çok ilden büyük olan bu iki güzide ilçemizi sporda hak ettii yere getirmektir. irketletirme sistemi ve Altnordu modeliyle alt yapya,tesislemeye önem vererek bölgemizi sporda hak ettii yere getirmek istiyoruz. Bölgeye hizmet etmek isteyen tüm spor adamlarna kapmz ve imkanlarmz sonuna kadar açktr. Yönetimini devraldmz tüm takmlarmzn uzun ve ksa vadeli hedefleri olacaktr. Tüm takmlarmz üst liglere tamak istiyoruz denildi.

Ana Sayfaya Git