Silvanspor rakibini mağlup etti

Diyarbakır Süper Amatör Futbol liginde mücadele eden Silvan Belediyespor ikinci yarıda 10 kişi ile rakibi Diyarbakır Hebun Alipınarspor'u 2-1 mağlup etti.

Haberler 25.10.2016 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silvan ehir stadnda oynanan karlamann lk yarsn 1-0 önde kapatan Silvan Belediyespor 15. ve 90. dk Ahmet 90. dk Ahmet kaydetti. Konut takmnn golünü ise, 47 dk. da geldi. 1-1 eitlik devam edince Silvan Belediyespordan Enver pozisyon gerei hakeme itirazlar sonucu maçn hakeminde gördüü ikinci sar karttan krmz kart görünce oyun d kald. 10 kii ile oynayan Silvan Belediyespor 10 kii kaldktan sonra daha derli toplu bir oyun sergiledi. Atak üstüne atak oynayan Silvan Belediyespor galip gelmek için gelitirdii atak ile Mahirin yapt ortada Ahmettin röveata vuruu ille 90. dk. gelen gol ile Silvan Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde galip gelerek hanesine üç puan yazdrd.

SLVANSPOR

Silvan Belediyespor kaptan Meden Kaydu, Maçn ilk yarsndan itibaren galibiyet için rakip kalesine yüklendik. lk yarda bulduumuz gol ile rahatladk. Ancak rakibin pres ve basks ile çok zor anlar yaadk. Nitekim ikinci yarnn balarnda rakibin bulduu gol ile adeta dalma noktasna geldik, takm arkadamzn gördüü ikinci sar karttan krmz kartla oyun d kalmas ile daha zor oldu bizim için ancak takmn olan inancn sahaya yansmas galip gelmemize yetti. bu inançla takmn ampiyon olmas için eksiklerimizi bir an önce gidermeye çalacaz. Taraftarlarmza da cani gönülden teekkür ediyorum. Bizleri yalnz brakmadlar. Maç taraftarlarla kazanlr. Taraftarn destekleriyle bizde galip geldik, bundan sonraki maçlarmz da bizim için önemlidir.Tüm galibiyetlerimizi Silvan halkna armaan ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git