Sinan Bolat, Fenerbahçe’ye yakın

KAA Gent ile sözleşmesi sona eren Sinan Bolat, Fenerbahçe’ye yakın. Belçika basınında yer alan haberlerde, sarı-lacivertliler ile tecrübeli kalecinin anlaşmaya vardığı ve transferin önümüzdeki günlerde resmiyete kavuşacağı belirtildi.

Haberler 31.05.2022 - 00:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

STANBUL (HA) - KAA Gent ile sözlemesi sona eren Sinan Bolat, Fenerbahçeye yakn. Belçika basnnda yer alan haberlerde, sar-lacivertliler ile tecrübeli kalecinin anlamaya vard ve transferin önümüzdeki günlerde resmiyete kavuaca belirtildi.

Belçika Jupiler Lig ekibi KAA Gentte forma giyen ve sözlemesi 30 Haziranda sona erecek milli kaleci Sinan Bolatn, Fenerbahçeye transfer olaca dile getirildi. Belçika basnnda yer alan haberlerde; sar-lacivertlilerin, Bolat ile anlat ve takmdan ayrlan Berke Özerin yerine 33 yandaki kalecinin kadroya dahil edilecei ifade edildi. Ayrca söz konusu haberlerde Sinan Bolat transferinin önümüzdeki günlerde resmiyete kavuaca da aktarld. Bolat, bu sezon KAA Gent formasyla 25 maçta forma giyerken, kalesinde 26 gol gördü, 8 müsabakada ise geçit vermedi.

Ana Sayfaya Git