Şırnak'a yarı olimpik yüzme havuzu

Gençlik ve Spor Bakanlığınca Şırnak'ta yapılan yarı olimpik kapalı yüzme havuzu hizmete açıldı.

Haberler 28.03.2017 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gündodu Mahallesinde, yapmna yaklak 1,5 yl önce balanan havuz Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüü bünyesinde hizmet verecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Lokman Ekinci, yapt açklamada, havuzun eksiklerinin tamamlanmasyla sporculara ve vatandalara hizmet vermeye baladn söyledi.

Gençleri aktivitelerle buluturmak için çaltklarn ifade eden Ekinci, Daha önce yapm tamamlanan ancak bizden kaynaklanmayan sebeplerle hizmete açlamayan yar olimpik havuzumuzu gençlerimizin ve vatandalarmzn hizmetine açm bulunuyoruz. Devletimizin ve hükümetimizin desteklerini göz ard etmiyoruz. Geleceimizin teminat olan gençlerimizin hem salkl birer birey olmas hem de sporcu yetitirmek amacyla çeitli branlarda çalmalarmz devam ediyor. ifadelerini kulland.

Ekinci, havuzu kullanacak sporcularn ve vatandalar için salkl bir ortamn salandn dile getirerek, emei geçen herkese teekkür etti.

Havuz ve dier tesislerde kartl sistem uyguladklarn, salk kontrolleri yapldktan sonra havuzu sporcu ve vatandalarn kullanabileceklerini belirtti.

- Milli takma sporcu yetitirmek istiyoruz

Yüzme antrenörü Emrullah Ömen, havuz için youn talep aldklarn belirterek, kadn ve erkeklerin belirli günlerde havuzu kullanabileceklerini dile getirdi.

Amaçlarnn milli sporcular yetitirmek olduunu anlatan Ömen, Milli takma rnaktan baarl sporcu yetitirmek istiyoruz. Yüzme kültürünü rnakta yaymak istiyoruz. Bu görevi aldk, inallah devam ettireceiz. diye konutu.

Emrullah Ömen, rnaka kazandrlan tesisin halka açk olacan vurgulad.

Örencilerden Ferhat Bekta ise hedefinin yüzmede derece yapp milli takma seçilmek olduunu söyledi.

Ana Sayfaya Git