Şırnak'ta "Damla Projesi"

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen, Damla Projesi kapsamında 45 genç Şırnak'ı ziyaret etti.

Haberler 28.04.2018 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Proje kapsamnda Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüüne gelen gençler, bir hafta süresince kentte ziyaretler gerçekletirecek, çeitli etkinliklere katlacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Lokman Ekinci, yapt açklamada, 2014 ylndan beri yürütülen projenin, herhangi bir karlk beklemeden gönüllü gençlerin katlmyla gerçekletiini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanl Müaviri Metin Ayvazolu ise, kente birlikte geldikleri 45 gençle bir hafta boyunca çeitli ziyaretler gerçekletireceklerini, etkinliklere katlacaklarn belirtti.

Gençlerin amacnn toplum yararna sosyal faaliyetlerde bulunmak olduunu dile getiren Ayvazolu, Bu projenin sonunda gençlerimizin kiisel geliimleri artacak, farkl kültürlerin kaynamas salanacak, unutulmaya yüz tutmu manevi deerlerin gelimesine katk sunulmu olunacak. dedi.

Projeye gönüllü katlan gençlerden Muhammed Engin de, projede yer almaktan duyduu mutluluu dile getirerek, kendisini ansl hissettiini kaydetti.

Ana Sayfaya Git