Sivas Belediyespor, 3 futbolcuyla sözleşme imzaladı

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Sivas Belediyespor 3 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Haberler 17.01.2018 - 12:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ligin ilk yarsn 38 puanla ikinci srada tamamlayan Sivas Belediyespor ara transfer döneminde kadrosuna katt 3 futbolcuyla kulüp tesislerinde sözleme imzalad. Yeil-beyazl ekip çorum Belediyespordan defans oyuncusu Abdullah Karmil ile sezon sonuna kadar, Nazilli Belediyespordan orta saha oyuncusu lker Sayan ile 1,5 yllk ve orta saha oyuncusu ve Demir Grup Sivasspordan Serhat Mutlu ile kiralk sözleme imzalad.

mza töreninde konuan Kulüp Bakan Hasan Karaman ampiyonluk için kadroya takviye yaptklarn söyledi. Transfer çalmalarn devam ettiini belirten Karaman ihtiyaç duyulan pozisyonlara transfer yapmaya devam edeceklerini söyledi. Ligde hedeflerinin ampiyonluk olduunu belirten Karaman, Biz bu amaçla yola çktk. Buraya kadar da bu iddiamz sürdürdük. nallah ikinci yarda iddiamz sürdüreceiz. Ben takmma güveniyorum. Maddi ve manevi olarak herhangi bir skntmz yok. u anda çok iyi durumdayz. Kurumsal bir kulüp olarak yoluma devam ediyoruz. Ben inanyorum ki ikinci yarda istediimiz sonuçlar alarak hedefe ulaacaz. kinci yar ilk yarya göre biraz daha zor geçecek. çünkü küme düme hattndaki takmlar ciddi oranda maçlara aslacak. Onun için zor bir döneme giriyoruz. Sonuçta kaybetmek de var ama bizim ana hedefimiz direkt grubu lider bitirip ampiyon olarak bir üst lige çkmak bu kilitlenmi durumdayz dedi.

Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor gibi takmlarda da forma giyen 29 yandaki defans oyuncusu Abdullah Karmil, Ligin ilk yarsnda iyi bir performans sergileyen Sivas Belediyespora bende ikinci yar gelerek inallah elimden gelen en iyisini yapmaya çalacam. Güzel günler geçiren kulübümüz inallah ikinci yarda da güzel bir performans sergileyerek bende katkda bulunarak ampiyonluk ipini göüslemek istiyoruz. diye konutu.

Orta saha oyuncular lker Sayan ve Serhat Mutlu da iyi bir takma geldiklerini belirterek, sezon sonunda ampiyonluk yaamak istediklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git