Sivas Maçı İçin Sağduyu Çağrısı

Geçen sezon Sivas’ta olumsuz olaylar yaşayan Amedspor’un Pazar günü kendi sahasında yapacağı Sivas Belediyespor maçı öncesinde gerginliğin takıma zarar vereceğine dikkat çekilerek takıma zarar verecek davranışlardan kaçınılması istendi. Deniz Naki,gereken cevabı sahada vereceklerini ifade etti.

Haberler 25.11.2016 - 10:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

27 puanla lider olan Amedspor, 25 puana sahip takmlardan Sivas Belediyesporla 27 Kasm Pazar günü kendi sahasnda yapaca maça büyük önem veriyor. Amedspor, rakibini yenerek hem zirvedeki yerini korumay hem de geçen hafta deplasmanda ald Kocaeli Birlikspor yenilgisini unutturarak yeni bir galibiyet serisi balatmay amaçlyor.

Maç önemli hale getiren bir dier olay ise geçen sezon Sivastaki maçta meydana gelen olumsuz olaylar. Geçen sezonki olaylara gösterilecek tepkinin kulübe zarar vermesinden endie ediliyor.

Otel Ve Yemek Krizi Yaanmt

Maç öncesinde Sivasta otel krizi yaanm ve iddiaya göre otel sahipleri yer vermek istemedii için Amedspor,ehir dnda bir otelde konaklamak zorunda kalmt. Yemek yiyecek yer bulamayan Amedspora getirilen ekmek aralar da yine sosyal medyada yer alan iddiaya göre bilinçli olarak geri gönderilmi ve kafile bu yüzden yemek ihtiyacn Sivasta gideremeden Diyarbakra doru yola çkmt.

Cevab Sahada Verelim

Geçen sezon yaanan bu olaylarn bu haftaki maça olumsuz ekilde yansmasndan endie ediliyor. Spor adamlar, kulübe zarar verecek davranlar içerisine girilmemesi için taraftarlar dikkatli olmaya davet etti.

Amedsporun yldz futbolcusu Deniz Naki de geçen sezon Sivasta maruz kaldklar insanlk d olaylara sahada kazanarak cevap vereceklerini dile getirdi. Naki,herkesin saduyu içinde hareket etmesi gerektiini ifade etti.

Ana Sayfaya Git