Sivasspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, ligin 25'inci haftasında pazar günü sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Haberler 07.03.2020 - 10:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Süper Ligde ampiyonluk yar veren ve 48 puanla 4üncü srada yer alan Demir Grup Sivasspor, ligin 25inci haftasnda pazar günü sahasnda oynayaca Galatasaray maçnn hazrlklarn bugün yapt antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Rza çalmbay yönetiminde gerçekleen antrenman düz kou ile balad. Futbolcular daha sonra açma-germe ve snma hareketleri yapt. Ardndan dar alanda pas çalmas yapan futbolcular, çift kale maçla idman tamamlad.

VAL AYHANDAN ZYARET

Krmz-beyazllarn tesislerini ziyaret eden Sivas Valisi Salih Ayhan, antrenman da takip etti. Futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelen Ayhan, oyuncularla bir süre sohbet etti. Sivassporun Galatasaray maçndan iyi futbolla galip ayrlacana inandn belirten Ayhan, Hem ehir hem de biz sizlere inanyoruz. Son 2 haftada iyi bir çk yakaladk. Bu bir güven ve moral verdi. Bu maç aldmz takdirde ampiyonluun en büyük aday olacaz. Benim için en heyecanl maçlardan birisi olacak. zleyemeye bile cesaretim yok gibi. Takmn morali, motivasyonu, gücü, iradesi ve ehrin inanml bizi çok daha diri tutuyor. Size inanyoruz ve güveniyoruz dedi.

Vali Ayhan, tüm ehrin Demir Grup Sivassporun yannda olduunu vurgulayarak, Sizlerin baars ehirde çok büyük heyecan oluturuyor. Sivasn ülke gündemine tanmasnda ve ehrin tantmnda çok büyük katknz var. Biz inand o sene bu sene diye konutu.

Vali Ayhan, ziyareti srasnda futbolculara baklava da ikram etti.

Ana Sayfaya Git