Sivasspor, ''Süper Final''e galibiyetle başlamak istiyor

''Yiğidolar'', kupada elendiği Bursaspor'u yenerek Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu'na 3 puanla başlamayı hedefliyor

Haberler 14.04.2012 - 12:23 Son Güncelleme : 14.04.2012 - 12:23

UEFA Avrupa Ligi’ne katılmayı hedefleyen Sivasspor, yarın konuk edeceği Bursaspor’u yenerek Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu’na 3 puanla başlamak istiyor.

Spor Toto Süper Lig’de 34 haftalık etabı 50 puanla tamamlayarak, Eskişehirspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Bursaspor’la birlikte Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu’nda yer almaya hak kazanan Sivasspor, 6 maçlık zorlu periyodun ilk ayağında yarın saat 14.30’da sahasında Bursaspor’u ağırlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde önceki gün 4-1 yenilerek elendiği Bursaspor’a karşı Süper Final’de zorlu bir sınav verecek olan ’’Yiğidolar’’, Bursa ekibini mağlup ederek hem zorlu periyoda galibiyetle başlamayı hem de rakibinden kupanın rövanşını almayı hedefliyor.

Kupadan elendikten sonra UEFA Avrupa Ligi’ne katılabilmek için rotasını ’’Süper Final’’e çeviren kırmızı-beyazlı ekip, Bursaspor maçına büyük önem veriyor.

-Bursaspor ile bu sezondaki 4. randevu-

Sivasspor, bu sezon 2’si ligde, 1’i kupada olmak üzere 3 kez karşılaştığı Bursaspor ile 4’üncü randevusuna yarın çıkacak.

Kupada Bursaspor’a 4-1 yenilen kırmızı-beyazlılar, ligde 2 kez karşılaştığı Bursa temsilcisini Sivas’ta 3-0 ve Bursa’da da 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Kırmızı-beyazlılar, Bursaspor ile Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu’nda da 2 kez karşı karşıya gelecek.

Ana Sayfaya Git