Sivasspor ve Yeni Malatyaspor Spor Toto Süper Lig'de

TFF 1. Lig'de Yeni Malatyaspor ile Sivasspor puan tablosunda ilk iki sırada olmayı garantilediler ve Süper Lig'e çıktılar. Şampiyon ise haftaya belli olacak.

Haberler 15.05.2017 - 08:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 1. Ligden Süper Lige yükselen iki takm belli oldu. 33. hafta maçlar sonunda Sivasspor ile Yeni Malatyaspor, puan tablosunu ilk iki srada bitirmeyi garantileyen takmlar oldular ve Süper Lige yükseldiler.

SVASSPOR SON DAKKADA TEPETAKLAK

Sivasspor, Adana Demirspor ile deplasmanda 1-1 berabere kald ve ampiyonluk avantajn son anda yitirdi. Yeni Malatyasporun Boluspor deplasmannda puan kaybetmesini frsat bilen Yiidolar, büyük bölümünü önde götürdüü mücadelede 87. dakikada yedii gol ile sarsld. Sivasspor bu skorla 59 puana yükseldi ve Süper Lige çkmaya hak kazand.

YEN MALATYASPOR SON DAKKADA GÜLDÜ

ampiyonluk için büyük emek sarf eden Yeni Malatyaspor ise Boluspor deplasmannda öldü öldü dirildi. Büyük bölümünü geride götürdüü mücadelede 86da Diabang Dialibann golü ile büyük sevinç yaayan ev sahibi ekibi 1-1 berabere kald. Süper Lige çkmay garantiledi.

TFF 1. Ligde son hafta maçnda Sivasspor ile Yeni Malatyaspor ampiyonluk maçna çkyor. 20 Mays Cumartesi günü oynanacak olan mücadelede Sivasspor, ampiyon olmas için mutlaka kazanmas gerekiyor.

Ana Sayfaya Git