Sivastan çekinmiyoruz

Play-Off evresinde maddi sıkıntılarla boğuşan Amed Sportif Faaliyetler kulübünün başkanı Nurullah Edemen, bugün Sivas Belediyespor'la oynanacak olan Play-Off maçı için "Maddi sıkıntılara karşı, Sivas'tan çekinmediklerini" söyledi.

Haberler 04.05.2017 - 08:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bugün Play-Offta ilk tur maçn deplasmanda Sivas belediyesporla yapacak olan Yeil-Krmzl Amed Sportif Faaliyetlerden maddi skntlara dair açklama geldi. Kulüp Bakan Nurullah Edemen yapt yazl açklamada u ifadelere yer verdi.

Kymetli Amedspor sevdallar, sizlerin de bildii gibi 2 yldr oynadmz hayati maçlardan en önemlisini, Sivasta oynayacaz. Gerçek anlamda çok skntl süreçler yayoruz ve herkesin bu skntl sürece duyarsz kalmas bizleri derinden üzüyor. Ama bizim için durmak yok, hep direndik yine direneceiz.

DRENE DRENE KAZANACAIZ

Zaman oldu, deplasmana gidecek para bulamadk, zaman oldu sporcumuzun cebine harçlk ta olsa koyacak para bulamadk vs ama hep mücadele ettik ve inandk. Gerek yönetim, teknik heyet, sporcu ve kulüp çalanlar bu skntlar yaadk, yaamaya da devam ediyoruz ve yürekten inanyoruz ki; bunlarn karln 1.Lige çkarak alacaz.Bu yolda bizleri gerçek anlamda yalnz brakmayan ve kar, k, çamur, scak demeden, bizleri tribünde destekleyen gerçek taraftarmza ve direni taraftar grubuna çok ey borçluyuz ve ampiyonluun sevincini birlikte yaamay hak ediyoruz.imdi çok söze gerek yok; yine seyirci yasamzn olduu ve yarn(bugün) saat 16:00da Sivas 4 Eylül Stadyumunda oynayacamz Sivas Belediye Spor maçna kitlendik.

SVASBELEDYESPOR MAçI

Biliyoruz o maçta yine milyonlarn yürei bizimle atacak ve biz onlarn manevi desteklerini yüreimizde hissedeceiz.Sahada mücadele edecek sporcularmz, bütün enerjilerini imdiye kadar olduu gibi yine ortaya koyacaklar.Her ne kadar ekonomik skntmz olsa da, bu aslan parçalar, sahada ve saha dnda bize yaplanlara kar direnie ba koymu sporcu kardelerimiz ve teknik heyetimiz milyonlar mutlu edecek sonucu doksan dakika sonunda alarak kente dönecekler.Biz onlara güvendik, milyonlar da güveniyor ve bekliyor.Ne demitik; direne direne kazanacaz bu ampiyonluu

Ana Sayfaya Git