Siyasi ve ekonomik menfet beklemeden

Diyarbekirspor Kulübü Onursal Başkanı İlhanlı, "Siyasi ve ekonomik menfaat elde etme beklentilerinden uzak, meşaketli bir mücadele veriyoruz" diyerek, destek verenlere teşekkür etti.

Haberler 08.02.2017 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeil-Krmzl Kulübün Onursal Bakan Feyzi lhanl Diyarbekirsporun, gerçek bir spor kulübü olma yolunda ilerlediini, bu kente ve bölgeye layk olma adna mücadele verdiini söyledi. lhanl, Siyasi ve ekonomik menfaat elde etme beklentilerinden uzak ekilde yürüttüümüz bu meaketli mücadelede kulübümüzün yannda yer alarak destek veren herkese teekkür ediyoruz. dedi.

BZMDE HATALARIMIZ OLMUTUR

lhanl, taraftara da ayr bir parantez açarak, geçmite aile içerisinde bir takm hatalar olabildiini, her kesimin bu yanllardan ders çkararak öz eletiri yapmas gerektiinin altn çizerek unlar ifade etti: Taraftarlarmz için özel bir parantez açmak istiyorum.4 yldr verdiimiz bu kutlu serüvende hep destek oldular. Daha önce ifade ettiim üzere bu süreçte hatalar ve yanllar oldu.Bu anlamda özeletiriyi de ihmal etmiyoruz. Bizim de hatalarmz,eksiklerimiz olmu olabilir.Bununla beraber bizimle beraber yol yürüyen,bu ie tüm benliini koyan taraftar gruplarnn da hatalar olmutur. Hiç bir ey onlarn emeklerini inkar ettiremez.Biz kendimizi bu kente ve bu mücadeleye hizmet etmekle mükellef klmz. Bizden önce Diyarbakrda spora hizmetlerde bulunanlar olduu gibi bizler de gelip geçiciyiz,yolcuyuz.Kalc olan hanc olan bu halktr,taraftardr. Bizler gideriz ama onlar hep olacak.Yönetenlerin alternatifi olur fakat taraftar vazgeçilmezdir.

BRLK çARISI

Mulaspor maçyla birlikte tribünlere dönü yaparak bu kutlu yolculukta omuz omuza vermeye devam karar alan taraftar grubumuza teekkür ediyoruz.Biz herkesin bu mücadelede olmasndan yanayz.Tüm kesimleri ve halkmz kendilerine ait olan Diyarbekirsporlarna sahip çkmaya davet ediyoruz.Gelin tüm krgnlklar ve küskünlükleri geride brakalm.Tüm kesimleri bütünlemeye davet ediyoruz.Birlik olursak daha iyi yerlere geliriz.Bu kent bunu baarabilir.Kimseden para dillenmiyoruz,manevi destek istiyoruz.

BASINI UNUTMAD

Her zaman yanmzda olan,desteini esirgemeyen ,yol gösterici eletirilerde bulunan saygdeer basn mensuplarn unutmamz mümkün deil.Onlara ne kadar teekkür etsek azdr. yiki varsnz diyoruz.Bu kentin sesi ve gözü kula oluyorsunuz.

AMPYONLUK YARIINI BIRAKMAYACAIZ

Futbol takmmz sezonun ikinci yarsna iyi balad.12 Bingölspor maçndaki talihsiz yenilgi hariç güzel sonuçlar aldk.Önümüzde 13 maç daha var.Lig sonunda birinci de olabiliriz önceki 3 sezonda olduu gibi Play-Offa da kalabiliriz.Ne olursa olsun sonuna kadar ampiyonluk yar içinde olacaz.Teknik heyet ve futbolcularmza olan güvenimiz,inancmz sonsuzdur.Bu ekip bu ii baaracaktr.Kimse ile polemie girmeyeceiz. Sadece iimize odaklanacaz. Kulübümüzün irketlemesinin tek nedeni daha iyi idare edilmesidir.Kulübün sahibi halktr. Zaman gelince borçsuz ekilde bizden sonra göreve gelmek isteyenlere devrederiz.Tüm kesimleri birlik ve dayanmaya davet ediyoruz. Kulüp olarak temel prensibimiz ülkemizin bar,huzur ve kardeliine katkda bulunmaktr.4 yldr mücadele ettiimiz bu ligde hiç bir ehir ve takmla sorunumuz,kavgamz olmad.Kentimize gelen tüm takmlar en iyi ekilde arlamak Diyarbekirli olma duruumuzun gereidir. Temel gayemiz dümanlklara deil,dostluklara vesile olmaktr. Rakiplerimizin nefretini deil sempati ve saygnln kazanmak istiyoruz. Bundan önce olduu gibu bundan sonra da bu duruumuzdan ödün vermeyeceiz.

Ana Sayfaya Git