Son saniyeye kadar!

Amed Sportif Faaliyetler takımı Teknik Direktörü Taner Taşkın, son saniyeye kadar ligde yürüttükleri şampiyonluk mücadelesini bırakmayacaklarını ifade ederken, gelen eleştirilere ise sert tepki gösterdi.

Haberler 28.04.2017 - 09:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeil-Krmzl takmn teknik adam Takn açklamasnda u ifadelere yer verdi;

Son oynadmz Hacettepe maçnn ardndan ampiyonluk ümidimiz ciddi anlamda zayflam görülse de onurlu mücadelemizi son düdüe kadar sürdüreceiz. çünkü rakibimiz stanbulsporun son rakibi olan Sivasspor, bu grubun en iyi takmlarndan biri. Bu hafta Sivasspor kendi rutin oyununu oynarsa stanbulspora yenilmez çünkü o güçleri var. Bakalm bu mücadele nasl sonuçlanacak. Ben de merak ediyorum.

KNC DEVREY DEERLENDRMEK

Biraz da kendi penceremizden ikinci devreyi deerlendirelim. Öncelikle bu oyuncu grubunu ayakta alklayalm. Bir takm düünün, gittii her deplasmanda talanyor, küfür ediliyor, gittii ehre kendi kulüp otobüsüyle sokulmak istenmiyor, sürekli rkç ve siyasi sloganlar atlarak psikolojik bask uygulanyor. Baz statlara girilerde güvenlik tarafndan dedektörlerle aranyor. Rakip takmlarmzn sitelerinde taraftara çar yaplarak, Bu maça herkes gelsin, bu maç vatan millet meselesi, deyip kendi taraftarn ve oyuncusunu savaa hazrlar gibi çarda bulunuyorlar. Maçn içinde bir çok siyasi propaganda, oyuncularma, bana, ekibime terorist muamelesi.Bu yüzden diyorum bu çocuklar ayakta alklayalm. Eer rakiplerimiz bunlara maruz kalsayd, vallahi brakn futbol oynamay sahada yürüyemezlerdi. Bizim çocuklarmz da etten kemikten insanlar. Hepsinin anas, babas, kars, çoluu çocuu var. Ta olsa çatlard. Burada kimse vatan haini, terorist deil. Bizim kulübümüzde siyasetin ssi yok.

KARILAILAN SIKINTILAR

Burada herkes vatann, milletini, bayran can pahasna seviyor.Bugün ülkede Allah korusun bir sava olsa, önce bizler ve Kürt halk, tpk çanakkalede olduu gibi seve seve cann hiçe sayarak gider. çanakkalede 30 bin Kürt halk ehit dümü. Bu vatan için sen, ben, anan, baban, çocuun rahat rahat yaasn diye. Burann halk da, sporcusu da merttir, hatr-nevazdr, adamdr. Bunu herkes böyle bilsin.ampiyon olmak ya da olmamak. Bütün samimiyetimle söylüyorum, hiç önemli deil. Önemli olan, bu güzel oyunu erefiyle, namusuyla aibesiz bir ekilde bitirmektir. Benim oyuncularmn ald her puan anasnn ak sütü gibi helaldir.Bu arada, bu zamana kadar gördüüm en cefakar, takmna armasna en fazla sahip çkan taraftar Amedspor taraftardr. Onlara da helal olsun.imdi bu hafta hep beraber ligin son maçna çkp kaderimizi yaayacaz. Sonuç ne olursa olsun pes etmek yok. Onurlu duruumuzdan taviz vermeden önümüze bakacaz. nallah bu yolun sonu aydnlk olacak.Salcakla kaln. Allaha emanet olun.

Ana Sayfaya Git