Son viraj!

2. Lig Beyaz Grup’taki son hafta maçlarının Futbol Federasyonu tarafından mercek altına alınması istendi. Şampiyonluk maratonun son virajında, "haksızlık ve mağduriyetlerin" oluşturulmamasına dikkat çekildi.

Haberler 26.04.2017 - 09:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amedspor, ampiyonluu Hak Etmitir

Ligde 2 srada yer alan stanbulspor ve Amedsporun ampiyonluk umudu ile son haftaya girdii 2. Lig Beyaz Grupta ortaya atlan iddialar ve soru iaretlerine meydan verilmemesi için Futbol Federasyonundan tedbir almasn istend. Dou ve Güneydou takmlarnn çeitli hakszlk ve maduriyetlere maruz kald dikkate alnarak, sezona gölge düürülmesi için, ilgililerin karylamalar merçek altna almas gerektii ifade edildi.

Güneydou Spor Yazarlar Dernei (GSYD), tarafndan yaplan açklamasnda,Amedspor önemli bir baar örnei sergileyerek ampiyonluk mücadelesini son haftaya kadar tamtr. Gönlümüz ve arzumuz Amedsporun ampiyon olarak bu mücadeleyi TFF 1.Lig ile taçlandrmasdr. Sporda son yllarda gerileme yaayarak baarya aç ve hasret hale gelen kentimizin bu ampiyonlua ihtiyac fazlasyla vardr.

Sivas Belediyespor Kendine Yakan Yapmaldr

Her ligde olduu gibi bu ligde de bir ampiyon çkacaktr. Ancak ampiyon olacak takm bunu bileinin hakkyla elde etmelidir. Bu noktada Futbol Federasyonuna büyük i ve sorumluluk dümektedir. Son hafta maçlarnda hakszlk ve adaletsizlie mahal vermemek için gerekli tedbirleri almaldr. ampiyonu belirleyecek maçlara etki altnda kalmayacak ve adaletsizlie yer brakmayacak hakemler atanmal,gerekirse 2-3 gözlemci ve temsilci görevlendirilmelidir. stanbulspor ile karlaacak olan Sivas Belediyesporun hem sezon boyunca ortaya koyduu kendi mücadelesine hem de futbolun dorularna yakr ekilde mücadele etmesini bekliyoruz ve inanyoruz. Futbol Federasyonu da bilhassa bu maçla ilgili önlemler alma noktasnda üzerine düeni yapmaldr ifadelerine yer verildi.

Yönetim Ve Kent Dinamikleri Takma Sahip çkmal

GSYDnin açklamasnda Amedspor yönetiminden de takmn saha dnda madur edilmemesi için gerekli önlemler almas ve ayrca takmn hem son haftaya hem de olas Play-Off maçlarna en iyi ekilde hazrlamas gerektii dile getirildi. Açklamada,Amedspor özellikle son hafta maçlar ve olas Play-Off maçlarnda takmn madur edilmemesi için gerekli giriimlerde bulunmal ve alnmas gereken tüm önlemleri almaldr. Takm her açdan en iyi ekilde hazrlanmaldr. Maddi sorunlar çözülmeli ve motivasyon kayb oluturabilecek skntlar giderilmelidir. Yönetim bu noktada üzerine düeni fazlasyla yapmaldr. Futbolcularn onurlu ve özverili mücadelesi,taraftarlarn muhteem destei ile bu aamaya kadar baaryla gelen takm bu aamada olmamas gereken sorunlara ve skntlara kurban edilmemelidir. Kulüp yönetimi ve kentin dinamikleri sorunlarn çözümü,takmn daha iyi artlarda motive olmas için ne gerekiyorsa yapmaldr denildi.

Diyar ve Bingöle Kutlama, Cizre Ve Mardine Baar Dilei

Açklamada,3.Ligde Play-Offa kalan Diyarbekirspor, ve kalan 12 Bingölspor tebrik edilirken,ligde kalma umutlarn son haftaya brakan Cizrespora da baar dileklerinde bulunuldu. Açklamada,Diyarbekirspor üst üste 4.kez Play-Offa kald. Umudumuz ve beklentimiz eytann bacan krarak 2.Lige çkmasdr. Kentimizin ve bölgemizin buna ihtiyac vardr. Zor artlara ramen birlik ve beraberlik tablosu ile ligde kalan 12 Bingölsporu tebrik ediyoruz. Dersimsporun küme dümesi bizleri üzmütür. Cizresporun ligde kalmasn diliyoruz ve bunu baaracana inanyoruz. Ülke futbolunun ve bölgemizin Cizrespora,bölge takmlarmza ihtiyac var. 3.Lige yükselen anlurfa Karaköprü Belediyespor,BALa çkan Siirtspor ve dier bölge takmlarmz kutluyoruz. Dileimiz Mardinsporun BAL Play-Off finalini kazanarak 3.Lige yükselmesidir ifadeleri kullanld.

Ana Sayfaya Git