Sorumlusu biz değiliz!

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan Amed Sportif Faaliyetler’in bazı futbolcuları, sosyal medyada yer alan olumsuz konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haberler 13.09.2019 - 01:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulüp binasnda gerçekleen basn açklamasna, Mansur çalar, Yiitcan Gölboyu, Erdi Yokulu, Furkan Yaman ve Erkut entürk katld. Futbolcular, son günlerde baz sosyal medya hesaplarnda ahslarna yönelik karalama kampanyas sürdürüldüünü belirtti. Futbolcular, kendileriyle ilgili konuulanlarn, yaplanlarn ve dedikodularn hiçbirinin faili olmadklarn kaydetti. Açklamada, öyle denildi:

FUTBOLCULAR ÖZÜR DLD

Biz, Amedsporluyuz ve bu kentin ekmeinden besleniyoruz. Sezon ba hazrlk sürecinde bazlarmzn sözlemesinin bitmi olmasna ramen Amedsporumuzda kalmay en kalbi duygularmzla istedik. Yaanan ufak tefek uyumsuzluklar olmu olabilir ama asla Amedspora yönelik ne hakaret ne küfür ne de aleyhte bir davranmz olmamtr. Bundan sonraki süreçte de olmayacaktr. Hiç kimse, hiç birimiz Amedsporun üstünde deildir. Amedsporun menfaat ve çkarlar neyi gerektiriyorsa bunu sonuna kadar yerine getireceimizden kimsenin kukusu olmasn. Bizler Amedspor takm olarak yekpareyiz, birlikteyiz ve karde gibiyiz. Bunun yansmasn da bu haftadan balamak üzere sahada göreceksiniz. Bu karalama kampanyasndan kaynakl taraftarlarmz üzülmüse öncelikle onlardan özür dileriz.

Ana Sayfaya Git